Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΜΑΡΚ


Βλέπω τα μοναδικά και αυθεντικά ξεμαλλιάσματα στις διάφορες παράγκες και αναρωτιέμαι σε ποια εποχή ζουν οι τύποι αυτοί, που κάθε βδομάδα, απαγγέλουν το «μελετώντες, την φύση, παρατηρούντες τα φαινόμενα κλπ»


Οι άνθρωποι βαις νιχτ βαρούμ ζέερ εσοτέρισεν τεμπέλεν ουντ βαθμοθήρεν.

Μαστόρια μου όλοι ξέρουμε ότι όλα τα λιλιά καταργήθηκαν  από τις λυχνίες κενού  και από το διαδίκτυο.

Θεσμοί, εξουσίες και ιδεολογίες ήδη είναι φορτωμένα στα απορριμματοφόρα, στο δρόμο για τη χωματερή της ιστορίας.

Τώρα  μοναδικός αυθεντικός εκφραστής του παιχνιδιού παγκοσμίως είναι το διαδίκτυο, όπου δίνονται οι μεγάλες μυήσεις της πληροφορίας.

Μεγάλες στοές και Άντερσον τέλος μαστόρια μου και μην τρελαίνεστε από τις παλαβομάρες του για αμετακίνητα οριοθέσια και ιερές παραδόσεις, που σέρβιρε στα ανθρωπάκια για να πάνε ν’ αφήσουν τα κοκαλάκια τους στα ανά την υφήλιο Καφιριστάν, ώστε αυτός με την παρεούλα του να πίνουν φτηνό, ζεστό τσαγάκι.

Ως διδάσκει η μελέτη της φύσεως, η παρατήρηση των φαινομένων και ο Ηράκλειτος ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΜΕΝΕΙ.

Λίγα γεροντάκια μαζί με κάποιους γραφικούς, μείνανε πια στις στοές και πουλάνε τα κτήρια που αδειάσανε.

Όπως τότε οι συντεχνίες από μαστορικές γινήκανε θεωρητικές έτσι και τώρα από περιθωριακές θα γίνουν διαδικτυακές και μάρτυς μου ο Μπιλ Γκέιτς.

Τώρα τα βέριταμπλ μαστόρια «χαράζουν» στην ταμπλέτα Φέησμπουκ και Τσούκερμπεργκ.

Με δέος και αγωνία, ο κόσμος ολόκληρος περιμένει, την επόμενη κίνηση του Μαρκ Τσούκερμπεργκ και της παρεούλας του, που έχουν στήσει τη μεγαλύτερη στοά παγκοσμίως, χωρίς καν οι άθλιοι να ρωτήσουν την ΗΜΣΤΑ η να τηρήσουν την περί κανονικότητας διακήρυξη του 1929.

Τραπεζίτες, εκδότες, πολέμαρχοι, συνδικαλιστές, βιομήχανοι, πολιτικοί, πανεπιστήμια, πάπες, μάγοι, ξωτικά, θεοί και δαίμονες, κάθε πρωί που ξυπνάνε, μπαίνουν στον τοίχο του, με την ψυχή στο στόμα, όπως κάνουν τα μασόνια με το φόρουμ.

Φαντάζεσθε το προηγούμενο βράδυ ο Μάρκ να τάχε πάρει με καμιά δηλωμένη και ξυπνώντας το πρωί να πατήσει λάθος κουμπί στους σέρβερ του φέης?

Σεισμός, λιμός και καταποντισμός μαζί.

Του καταδικασμένου. (Πως λέμε.... της Ποπαίας).

Χρόνια φωνάζω για το διαδίκτυο και μου ψήσατε το ψάρι στα χείλη μέχρι να σας βγάλω στο πεζοδρόμιο της πληροφορίας.

Θυμάμαι όταν ξεκίναγα την πρώτη διαδικτυακή στοά τι πόλεμο μου είχαν κάνει οι διάφοροι άσχετοι με τα χρυσά λιλιά και τώρα δεν σηκώνουν κώλο απ’ το φέης.

Έτσι γινότανε πάντα μ’ ότι έφτιαχνα.

Στην αρχή βρίζανε όλοι και μετά γινόσαντε ιεροφάντες και πρωταγωνιστές και μας κουνάγανε και το δάχτυλο.

Θα συνεχίσω να φωνάζω να βγείτε όλοι στο διαδίκτυο και να βγάλετε το Γάμα απ’ το διαβητογνώμονα και να βάλετε το παπάκι.

Το Γάμα πάει Ιπανέμα.

Με τις παλιατσούρες που φοράτε, δεν μπορεί να σας σώσει ούτε  ο Δημόπουλος.

Μάρτυράς μου ο Στηβ Τζομπς και αμαρτίαν ούκ έχω.

Σταματήστε άμεσα τις παγκοσμίως μοναδικές κι αυθεντικές παπαριές.

Είναι πασέ και τρώνε ντισλάικ.

Βγάλτε τα κρινολίνα, τα μπικουτί, τους κορσέδες και τα κομπιναιζόν. 

Φορέστε καινούργια, απλά και άνετα ρουχαλάκια και κάντε το πείραμα των Εξαρχείων, τουτέστιν, φορώντας τα καινούργια, καθείστε σ’ ένα παγκάκι στην πλατεία Εξαρχείων κι αν δεν έλθει να καθήσει δίπλα σας κανείς, κάποια αυθεντική μαλακία θα έχετε κάνει πάλι.

Στην Ιπανέμα φοράνε στρίνγκ και τα λιλιά τάχουν σε τατού.

Έπειτα. Να μην ανησυχείτε που τσιρίζω για τα χάλια σας.

Είναι φέηκ.

Κάποιος έπρεπε να σας βγάλει απ’ την εποχή  των δεινοσαύρων και να σας κάνει να αγαπήσετε τον τύπο του Γουέμπ (WWW).

Να ανησυχείτε αν πάψω να ωρύομαι και κάποια φορς-μαζέρ με κατατάξει εις την  σαβούρα των συνδομητών σας, ήτις είναι  απεχθής, πλην όμως πολύτιμος δια σκάφη άνευ φορτίου εμπορευμάτων, όπως οι παράγκες μας και δια τούτο οφείλουμε να μάθουμε να συζούμε με τα απεχθή αδέλφια μας, αν δεν θέλουμε να καταποντισθούμε αν-γκρο.

Στην Ιπανέμα κυκλοφορούν θεικά πλάσματα αν-γκρο.

Εκμεταλλευθείτε το ότι σας συμβουλεύω δωρεάν, ενώ άλλοι πληρώνουν αλμυρούτσικες αμοιβές για να τους συμβουλεύω, όπως οι κυβερνήσεις και οι μεγάλες επιχειρήσεις πληροφορικής.

Οι επιχειρήσεις πληροφορικής μεταλλάσσονται όπως ακριβώς η συντεχνία, αφού και αυτές αντιμετώπιζαν  προβλήματα, μη δυνάμενα να επιλυθούν υπό των βαθμούχων των, καθότι ήσαν ντουβάρια, βλαμμένοι εσωτεριστές και αναλυτές αρχαίων συμβόλων. 

Τουτέστιν είχαν μάθει να σκέπτονται και να επικοινωνούν μόνο με αρχαία σύμβολα και συγκεκριμένα με γλώσσα μηχανής, αποτελούμενη από τις προκατακλυσμιαίες συμβολοσειρές του 0 και του 1 (κάτι σαν τα δικά μας Β και J, που και οχτακόσια χρόνια να περάσουν, εσείς ακόμα θα τα αποσυμβολίζετε).

Οι άνθρωποι ήσαν τσιράκια και ήξεραν μόνο για ακατέργαστους λίθους και όχι για τη σιλικόνη.

Αγνοούσαν πλήρως την συμβολικήν της ωτ-μασονίκ, όπως την τεκτονική συνόλου εντολών για μικροτσιπς και μικροδρακουλίνια.

Τα παρακάτω δεν σας τα λέω γιατί θα τα ποστάρω στο συνέδριο γηραιών τεκτόνων της Σεμπίτ το 2030, ελπίζοντας ότι ο Τάκης θα τσιρίζει και τότε με τους τελετάρχες και ότι ο άλλος Τάκης θα έχει κάνει το 33ο σχίσμα.

Να ξέρετε ότι η συντεχνία μας διαθέτει μεγάλα πλεονεκτήματα, έναντι των άλλων κοινωνικών εταίρων.

Η Μ.Α.Τ.Σ. (Μεγάλη Αρχικατίνα Του Σύμπαντος) δεν είναι στο φέης αλλά στο μασονείο και αυτό το θεωρώ μέγα πλεονέκτημα και προβάδισμα της συντεχνίας, στον ανελέητο διαδικτυακό ανταγωνισμό, που δεν πρέπει ν΄αφήσουμε ανεκμετάλλευτο.

Εδώ ο Μαρκ σηκώνει τα χέρια ψηλά και μου κάνει ρηκουέστ, καθό έχω λάβει τις μυήσεις, κατά τα συντάγματα της μεγάλης κατίνας της ρωσίας και είμαι επίτιμος των απανταχού ρωσιδάδικων.

Η πλάκα είναι ότι οι άλλοι βλαμμένοι μεταφυσικοί- οι αξούριστοι προγάστορες με τις μαύρες κελεμπίες, ήγουν το παπαδαριό- μας κατηγορούν για μυστικότητα, ενώ είμαστε οι μόνοι που διατελούμε σε κατάσταση  μόνιμης και κραυγαλέας εξομολόγησης.

Μη μασάτε μασόνια μου τις μπλόφες των ανταγωνιστών.

Λυσσάξανε που τους πήραμε τα σώβρακα και τους κλειδώσαμε στις εκκλησιές τους.

Το θέμα είναι στην ποιότητα και εκεί έχουμε κάνει κοιλιά γιατί το παρακάναμε στους λαικισμούς, ενώ το πράμα ήθελε διάκριση, ώστε η απαξίωση να μην μας εξαναγκάσει να κλειδωθούμε στις παράγκες μας, παρέα με όλους τους αγράμματους και τους βλαμμένους, που ήλθαν στις στοές επειδή δεν μπόρεσαν να γίνουν παπάδες.

Πως αλλιώς να εξηγήσω τη μανία τους για τον εσωτερισμό, τις τελετές και τα λιβάνια?

Αν έλθετε στο στρατηγείο μας και καθήσετε στον πίνακα ελέγχου του φόρουμ- μιλάμε ότι ο πίνακας ελέγχου των F-16 είναι πρωτόγονος μπροστά του-και δείτε τα ποσοστά αναγνωσιμότητας κάθε άρθρου, θα φρικάρετε.

Τα ποιοτικά άρθρα επιφανών συγγραφέων, που έχουμε αναρτήσει, έχουν μηδαμινή επισκεψιμότητα, αδιάψευστη και αντράνταχτη απόδειξη της πλήρους ασχετοσύνης των σημερινών τσιρακίων.

Με το που θα ποσταρισθεί ανάρτηση του ΡΟΖ-ΠΑΝΘΗΡΑ, καίγονται οι σιπιγιού και εξαφανίζονται Πλάτωνας, Φουκώ και Τζον Φον Νόιμαν συλλήβδην μετά του Σπυρίδωνος Νάγου, από τους πίνακες κατάταξης αναρτήσεων.

Μην φοβάστε ρε, εγώ είμαι εδώ.

Προχωρείτε ακάθεκτοι σαν τους παλιούς μαστόρους του διαφωτισμού και θα ξαναπάρουμε τα ηνία, απ’ την κωλοσυντεχνία των οικονομολόγων της μιζέριας, της ασχήμιας και της απανθρωπιάς.

Θα ξαναχτίσουμε πανέμορφα για να χαίρονται οι ψυχούλες των ανθρώπων.

Δημιούργησα κλώνους - άβαταρ του ΡΟΖ-ΠΑΝΘΗΡΑ, ώστε να τσατάρω με  όλα τα κυβερνομασόνια της κυβερνοχώρας μου και επειδή δεν βάζουν γλώσσα μέσα, αναγκασθήκαμε να αναβαθμίσουμε τους ες ες ελ χαρντ ντισκ σε 10 μασονμπαιτ (1 μασονμπάιτ = 1000 τεραμπάιτ).

Τα ακασικά αρχεία είναι για να παίζουν τα πιτσιρίκια, μπροστά στις βάσεις δεδομένων που έχουμε στο κλάουντ, ώστε να κάνουμε νταουνλόντιγκ κάθε Πλατωνική παπαριά, που έχει λεχθεί από καταβολής κόσμου.

Κάπως έτσι ξέρω όχι μόνο τι θα πείτε στις παλαιολιθικές συνελεύσεις σας και τι θα γράψετε στις αυθεντικές εγκύκλιές σας, αλλά και τι χρώμα είναι το ποτήρι που έχετε στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι, για να βάζετε τη μασέλα σας, με την οποία ποσώς ασχολούμαι αφού η δική μου είναι καλλίτερη, μακράν και εξ ορισμού, καθότι σκανάρισα τη μάπα του Κλούνει με τον σενς θρηντη και τύπωσα την οδοντοστοιχία του στον κιουμπ εξ τρίο, με 17 ευρώ συν ΦΠΑ…

Χράτσα-χρούτσα με τις μασελίτσες μας και πάντα στην Ιπανέμα..

Μην αναρωτιέστε πως πέφτω διάνα σε κάθε πρόβλεψή μου.

Είναι απλό.

Για τις προβλέψεις μου δεν χρησιμοποιώ το λογισμικό απειροστικού Κατινισμού του μασονείου, αλλά το παιχνίδι που έπαιζα με τα φιλαράκια μου, όταν είμασταν μικρά και λέγαμε μία λέξη και ο άλλος έπρεπε να πει αμέσως τη λέξη που σχετιζόταν περισσότερο μ’ αυτή. Π.χ. Δάσκαλος-βίτσα, παπάς-ράσα, Σχίσμα - δηλωμένη, Στέφανος-μακαρονάδα, Δελφοί-μουρλοί κοκ.

Αποφεύγω συστηματικά και με μεγάλη προσοχή οτιδήποτε λογικό και άνευ συναισθήματος καθότι η καρδιά και τα αισθήματα είναι τα σπουδαιότερα εργαλεία της τέχνης.

Μεριμνώ ιδιαιτέρως για τα αισθηματικά πίξελ μου και δεν καταναλώνω ρυπαρές τροφές όπως ιδεολογίες, δεοντολογίες, μόδες, οριοθέσια, μεταφυσικές και κορύμβους.

Ιδίως αυτά τα οριοθέσια και οι κανονικότητες που πασάρουνε τα τσιράκια του Λονδίνου, είναι καταστροφή καθώς είναι πλούσια σε κακά λιπαρά, σκοτώνουν τα αισθηματικά κύτταρα με αστραπιαίους ρυθμούς και μειώνουν την έκκριση σεροτονίνης στον εγκέφαλο, επιφέροντας στυτική δυσλειτουργία.

Να πληρώνεις συνδρομές και μύητρα και να μη σου κάνει κούκου, πάει πολύ βρε αδελφέ.

Προσέχω τα ατυχήματα της εποχής και τις μολύνσεις από τους υπολογιστικούς ιούς του φόβου, της μοναξιάς και της θλίψης, που αφθονούν στις σημερινές μεγαλουπόλεις.

Άμα, ο μη γένοιτο, σκάσει μπλε οθόνη άγχους και θλίψης κάνω φορμάτ σε κανένα κυνοφελές ίδρυμα εντατικής θεραπείας, μακράν της πόλεως (συνήθως στο ΓΟΜΟΡΑ ΛΑΙΒ ΣΤΕΗΤΖ, στο 69ο χλμ ΠΑΘΕ) και έτσι επανέρχομαι ακμαίος στη Νεαντερτάλεια φυσική κατάστασή μου.

Σουλατσάρετε στην παραλία της Ιπανέμα σε Νεαντερτάλεια κατάσταση.

Ο λόγος που πάω τον Ρόγιαλτζωρτζ της Βάθη σκουέαρ είναι γιατί ήταν καλός μηχανογράφος και όχι μηχανορράφος, όπως οι προκάτοχοί του.

Έτσι έχετε μια ελπίδα να σας σουλουπώσει, γιατί είσθε σε προ ένιακ εποχή και τα μόνα κυκλώματα που ξέρετε είναι τα βαθμοθηρικά. 

Αργεί κάπως γιατί «μιλάει» σε φόρτραν κανονικών και ανγνωρισμένων αγγλικών χαρακτήρων, αλλά θα μπουστάρει, μόλις μυριστεί ότι έχει να κάνει με ανδρόιδ σε μάτριξ.

Ξέρετε τι είναι τα μάνγκα ρε μασόνια η σας έφαγε η Μπλαβάτσκυ κι ο Κοέλο με τα γλυκανάλατα της εποχής των δεινοσαύρων?

Τα μάνγκα λοιπόν μασόνια μου είναι ο εσωτερισμός του μέλλοντος.

Κάτι σαν τη Μπλαβάτσκυ και το Νάγο σε κόμικς λαίη άουτ.

Έχουν ξετρελάνει τα πιτσιρίκια, με κάτι φατσούλες τσιτωμένες, σαν την δηλωμένη, την ώρα που έτρωγε τους  φούσκους.

Μιλάμε για μπίζνα που μπροστά της η μάικροσοφτ είναι περίπτερο και μιας και δεν παίζομαι τόσο στην τεχνολογία όσο και στους φούσκους, (ποιός τον γαμεί τον εσωτερισμό), μου δώσανε το μάστερ-φραντσάιζ για μηντλ-ηστ.

Πρόσφατα λοιπόν οι μάγκες που βγάζουν τα μάνγκα μου στείλανε πεσκέσι απ’ την Ιαπωνία ένα μπιχλιμπίδι, στα 10 μεγκαχέρτζ, με 33άρα ραμ, σε μασόνικ εντίσιον,  που του πετάς ένα φωνήεν και σου τυπώνει διδακτορική διατριβή σε δυόμισυ λεπτά, με σχέδια και ζωγραφιές, για χαι εντ κυβερνομασονιές, οπότε ελπίζω ότι θα σιχαθείτε να με διαβάζετε και θα πάρετε το αμόρε για καμιά βόλτα στην παραλία κι ας μην είναι Ιπανέμα, αλλά μια οποιαδήποτε παραλία.

Όλοι βόλτα στην παραλία, σε αμόρε λαίη άουτ.

Ο Μάρκ  είναι νέος και του αρέσουν τα κοριτσάκια στις παραλίες.

ΣΑΙΜΠΟΡΓΚ ΠΑΝΘΗΡΑΣ


Το παραπάνω άρθρο γράφτηκε αυτόματα από το νέο μου μπιχλιμπίδι, ενώ εγώ σουλάτσαρα στο Μπάτη, σε αμόρε λαίη άουτ.  

Αν θέλετε να δείτε τις μαγκιές που κάνει φροντίστε να έλθετε στο συνέδριο νεαρών τεκτόνων, που θα το πάρω μαζί μου, ώστε να δω τι θα βγάλει, ακούγοντας τον Τάκη να ωρύεται με τα λάθη του Τελετάρχη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος