Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΜΟΥ ΕΣΥ.....ΑΑΑΑΑΧ

Μασόνια μου έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι γιατί μας αντιγράφουν συνεχώς οι Αχαρνίτες.


Με το που θα δουν κάποιο άρθρο μας, βαράει συναγερμός και τα πισιά κι οι εκτυπωτές παίρνουν φωτιά.

Αμέσως μετά, το άρθρο μας μοιράζεται στους υπηρεσιακούς παράγοντες, ανακαλούνται άδειες, επιστρατεύονται ειδήμονες, αναλυτές, μέντιουμ, ακτινογραφικά μηχανήματα, φασματοσκόπια και γάμα κάμερες, προκειμένου να το περάσουν από ψιλό κοσκίνισμα.

Οι φήμες λένε ότι συνεργάσθηκαν με το Νανόπουλο για να αναλύουν το Δημόπουλο.

Όχι να το περηφανευτούμε αλλά όταν ρωτήθηκε ο Νανόπουλος σχετικά, είπε ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει Δημόπουλος.

Γι αυτό και αφού η ανάλυση δεν αποδίδει καρπούς και δεν σκαμπάζουν ντιπ για το πώς προβλέπουμε αυτά που θα γίνουν, περιορίζονται στην γιαπωνέζικη πρακτική της δουλικής απομίμησης και απλά κάνουν αυτά που έχουμε πει προ πολλού ότι θα κάνουν.

Μου τη δίνει να κάνουν πάντα αυτό που έχω προβλέψει ότι θα κάνουν.

Τι διάολο συμβαίνει με δαύτους? Βαριούνται? Λίγο εγωισμό δεν έχουν για να κάνουν κάτι άλλο ώστε να με διαψεύσουν?

Την είδατε την νέα εγκύκλιο που έβγαλαν οι άδοξοι για τον χαμό των τελευταίων ετών στο Αχαρνείο?

Μου φέρνει κατά νου παροιμίες και γνωμικά όπως

Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν.
Σκάσε μωρή παρθένα.
Άμα δεις το σπίτι του διπλανού σου να καίγεται περίμενε τη φωτιά και στο δικό σου
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.
Παπάκι πάει στην ποταμιά.
Τα λέει στη νύφη να τα’ ακούει η πεθερά.
Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Δε γαμείς που δεν γαμείς, δεν πας για ψάρεμα.
Ρούσα παπαδιά τι γύρευες στ’ αλώνι
Νίπτω τας χήρας μου γιατί βρωμάνε ψαρίλας.
Τι όμορφη που είσαι όταν κλαίς.
Στους τυφλούς βασιλεύουν οι κουλοί.
Αλό μπέυμπι, πληζ κόπιασε στο ντιβανομπάουλο.
ΠΑΟ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1-0

Καλά μου μαστόρια το άνω, υπό νομικού υπογραφόμενο, έγγραφο αποτελεί μνημείο βλακώδους υποκρισίας και υποκριτικής βλακείας.

Αποτελεί αμάχητο τεκμήριο και πλήρη απόδειξη περί διαπράξεως του εγκλήματος του άρθρου 307 του Ποινικού Κώδικα, που έχει τίτλο παράλειψη λυτρώσεως από κινδύνου ζωής του Ελληνικού Τεκτονισμού, από αυτόν που διαρκώς και συστηματικώς τον εκθέτει, δηλ. την ΜΣΤΕ.

Θα μίλαγα για κατ’ ιδέαν συρροή με το έγκλημα της έκθεσης του 306 Π.Κ., αλλά φοβάμαι να σας μπερδέψω με τις νομικούρες.

Άσε που μου την έχει στημένη ο πρώην μπάτσος και θα διαλαλεί ότι ούτε τέκτων είμαι, ούτε δικηγόρος.

Ενδοξούληδες, παρόλο ότι δεν ξεχνώ ότι είσθε δημιουργήματα και τεκνά της τσατσόγριας, σας πάω γιατί προσπαθείτε να αφαλοκόψετε.

Θέλουμε να βοηθήσουμε ρε παιδιά, μπας και δούμε άσπρη μέρα, αλλά απ’ ότι βλέπω είστε ακόμα τσιράκια και δεν κατέχετε την τέχνη.

Πως αλλιώς να εξηγήσω αστοχίες σαν την παραπάνω.

Απορώ ποιος μάστορας σας έδωσε τους βαθμούς και πετάτε γκωνάρια που σκοτώνουν.

Μου φαίνεται ότι το ντίστανς – λέρνινγκ που σας κάνουμε με το φόρουμ, πάει στράφι.

Χρειάζεστε εντατικά μαθήματα και βίτσα.

Γι’ αυτό να έρχεσθε να παρακολουθείτε εκ του συστάδην, τα μαθήματα που θα παραδίδω εγώ ο ίδιος στο Τάγμα της Υόρκης, που ξεκινάω για τα στελέχη της  ωτ – μασονικ μίξτ.

Τι άλλο να τους πω ρε μαστόρια όταν στο έγγραφό τους πετάνε κοτρώνες?

Ο φίλος μου ο Τάκης είναι προφέσορας μπροστά τους. ( Τ’ ακούς Στέφανε?)

Προσέξτε τι γράφει ο τύπος, που πίνει και δεν μας δίνει.

Πρώτα όμως καθείστε και καλού κακού πάρτε κι ένα λεξοτανίλ. ( Εγώ πήρα κι απ’ τ’ άλλο το δυνατό)

«Η Μ.Σ.Τ.Ε., πιστή στον θεσμικό της ρόλο ως στυλοβάτου του εν Ελλάδι Ελευθεροτεκτονισμού»

Ρε θείο ο εν Ελλάδι  Ελευθεροτεκτονισμός έχει και πολλές άλλες Τεκτονικές οργανώσεις εκτός απ’ την ΜΣΤΕ.

Μπορεί να είναι μικρότερες αλλά υπάρχουν και για τον θεσμικό της ρόλο αποφάνθηκε ο Άρειος Πάγος λέγοντας ότι είναι μια ένωση προσώπων χωρίς νομική προσωπικότητα, θέση που επικύρωσε και το ΕΔΔΑ.

Το στυλοβάτης που λέτε, είναι επίσης αυθαίρετο, εκτός από μεταφορικό και έρχεται σε προφανή αντίθεση με το ρόλο του Πόντιου Κρεμαστάριου που όψιμα επιλέγετε, με το έγγραφό σας.

Αν ήσασταν στυλοβάτες, δεν θα παριστάνατε τις αθώες παρθένες αλλά θα βουτάγατε το στύλο και θα τον χώνατε εκεί που έπρεπε, για να σωθεί το τεκτονείο απ’ τα ναπάλμ.

Εκτός κι αν το στυλοβάτης το χρησιμοποιείτε με ερωτική διάθεση- κατά το κτηνοβάτης-οπότε να ευχηθώ από καρδιάς νάναι μακρύς και χοντρός ο στύλος.

Κι από ότι φαίνεται ο στύλος ήταν θεριό ανήμερο και βογκήξανε και οι σουμιέδες γιατί τέτοιον οργασμό δεν ξανάχα ματαξαναδεί, ούτε με τη δηλωμένη στο «θέλω και άλλα παιδαρά μου».

Απολαύστε τον

«Η Μ.Σ.Τ.Ε., ως μοναδικός αυθεντικός εκφραστής του Ελευθεροτεκτονισμού παγκοσμίως…»

Ααααααααααααααααχ…… 

(πούναι μωρή τα χαρτομάντηλα?)Ρ.Π.

 Υ.Γ.
Τζώρτζ, πες σ' αυτό το τσιράκι με το λουρί, να ρχεται στα μαθήματά μου στην Υόρκη μιξτ, κάθε τρίτη Παρασκευή του μήνα 19.00 με 19.30.
Και φρόντισε να μη χάσει τα πρώτα μαθήματα για τον αποσυμβολισμό του σχοινιού του κρεμασμένου, που φοράνε στο λαιμό οι υποψήφιοι απρέντηδες πριν μπούνε στην παράγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος