Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ


Γέλιο κι έρωτα θέλει η ζωή μαστόρια μου γιατί αλλιώς δε βγαίνει η ρημάδα

Τα λέει κι η Μπλαβάτσκυ στην 69η προς Πάικ επιστολή.

Τώρα δε που η αφραγκία μας καταδικάζει να βγάλουμε τους καύσωνες στο Μπαλκονήσι, με βλέπω αραχτό με το πιτόγυρο και τα μπυρόνια, να ξεκαρδίζομαι, με το Γκιωνάκη και το Σταυρίδη σ’ εκείνες τις αθάνατες Ελληνικές ταινίες.

Αν κι εδώ που τα λέμε ρε μαστόρια το γέλιο της αρκούδας, πέφτει  με τα καμώματα του Καραμουρτζούνη και του άλλου του ερίφη….πως τον λένε γμτ όλο τον ξεχνάω…τέλος πάντων κάτι σε …ιδης.

Είμαι δε απόλυτα βέβαιος ότι κι αυτοί απ’ την πλευρά τους  ξεκαρδίζονται με τα δικά μας χάλια και το απολαμβάνουν .

Δεν εξηγείται διαφορετικά και το θεωρώ απόλυτα φυσικό, εδώ που τα λέμε.

Ακούστε τι οργάνωσαν τα καθίκια για να μου τη σπάσουνε και να γελάνε.

Ξέρουνε πολύ καλά το αδύνατο σημείο μου, ότι δηλαδή πιο πολύ κι απ’ τον Καραμουτζούνη μου τη δίνει εκείνο το καρακιτσαριό που τα σημερινά τσιράκια αποκαλούν γιορτή του θερινού ηλιοστασίου.

Παραμονεύανε λοιπόν ώστε όλες οι στοές να τελειώσουνε με τα ηλιοστάσια ξέροντας ότι δεν πρόκειται να πάω σε κανένα από δαύτα - σιγά μη δώσω 150 ευρώ, ήγουν εβδομηνταπέντε πιτόγυρα, για να δω το φίλο μου τον Τάκη να ξεφωνίζει τους τελετάρχες - κι ακούστε τι σκαρώσανε οι άπαιχτοι για να με βασανίσουνε.

Ωργανώσανε το απόλυτο ηλιοστάσιο απ’  το οποίο δεν θα λείψει κανένας και κυρίως δεν μπορώ να λείψω εγώ.

Και εξηγούμαι.

Τα μασόνια όπως ξέρετε τη βρίσκουν κάνοντας μασονιές, τουτέστιν πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Ανθρώπινο και ουδείς ψόγος περί τούτου. Οι τέλειοι παρακαλούνται να απέλθουν κατά Σαμπάλα μεριά.

Βάρδα μην ξεφύγει κάποιος κι η μασονιά του, μοιάσει με κάποιο απ’ τους αρχετυπικούς μύθους, που περιέχονται στα τυπικά και στις παραδόσεις μας.

Εκεί ο μάγκας την έβαψε καθότι ακόμα και τα μασόνια δεν γουστάρουν να τους τσαλακώνουν τα ιερά και τα όσια η να παίζουν με την ψυχούλα τους.

Το  λοιπόν οι Καραμουρτζούνηδες στήσανε την εξής καραμασονιά.

Στις  4ην Ιουλίου 2014 και ώρα 18.00 μ.μ. στο Τεκτονικό Μέγαρο  Αθηνών, Αχαρνών 19 και Σουρμελή, ισόγειος όροφος, αίθουσα «ΑΠΟΛΛΩΝ», θα κάνουνε το απόλυτο ηλιοστάσιο.

Το βάλανε νωρίς και σε μεγάλη αίθουσα του κτηρίου μας για να μαζευτούνε και οι αποθαμένοι, αφού δεν θα χρειαστεί να πληρώσουνε για κάποιο ξενοδοχείο η ρεστωράν.

Οι φήμες λένε ότι όποιος πάει όχι μόνο δεν θα πληρώσει αλλά αντίθετα  θα πληρωθεί κι από πάνω και ήδη οι προκαταβολές πέφτουνε βροχή εδώ και πολύ καιρό.

Μιλάμε για πολύ μέταλλο μαστόρια μου.

Οι βαθμοί και τα τσιγκάκια μοιράζονται αφειδώς προκειμένου να προσέλθει στη γιορτή αυτή μέγα πλήθος με μέγα πάθος.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή θα στήσουνε και μια μεγάλη φωτιά για να κάψουνε όχι το Μάη και το Μαγιόξυλο αλλά τον εβραίο, όπως κάνανε κάθε Μεγάλη Παρασκευή,  τα παλιά σκοτεινά χρόνια, πριν έλθουνε οι Ελευθεροτέκτονες να μιλήσουνε για διαφωτισμό, αδελφότητα κι αλληλεγγύη όλων των ανθρώπων, χωρίς διακρίσεις.

Κι επειδή κάτι σκαμπάζουνε περί ψυχουργία και τελετές- τι διάολο ακούγανε τόσο Πάικ και Μπλαβάτσκυ επί δεκαετίες - θέλουν αυτή η τελετή να είναι μεγαλειώδης και εντυπωσιακή, ώστε να χαραχθεί ανεξίτηλα στην ψυχή των παρευρισκομένων, που στην ουσία με την τελετή αυτή θα μυηθούν στο μίσος και στην απανθρωπιά.

Δεν είναι ότι θέλουν να βασανίσουν τον άνθρωπο που αγωνίσθηκε για το Δίκαιο η τον αντίδικο που τίμησε και η Ελληνική Δικαιοσύνη, προστατεύοντάς τον απ’ τις παρανομίες τους.

Δεν το κάνουν για να έχουν κι αυτοί την ψευδαίσθηση έστω της ικανοποίησης από μια δικαστική νίκη.

Με την παγανιστική και Καινίτικη αυτή τελετή θέλουν να κατασκευάσουν την  ομαδική ψυχή του δικού τους ποίμνιου και των δικών τους πιστών, όπως οι παλιοί αλχημιστές δημιουργούσαν τα homunculi, δηλαδή τα ανθρωπάρια, που δεν είχαν δικό τους μυαλό και ψυχή αλλά υπάκουαν τυφλά στους δημιουργούς τους.

Μέσα στο ναό της αδελφότητας θα κάνουν τελετή μύησης στο μίσος και στην απανθρωπιά, θυσιάζοντας όλους μας, στο πρόσωπο του παλαιότερου Έλληνα αδελφού μας, που επί τόσα χρόνια βασανίζουνε γιατί αντιστάθηκε στην αρχομανία και στις παρανομίες τους.

Την Παρασκευή λοιπόν θα ανεβάσουν τον γέροντα αδελφό μας, και πατέρα όλων μας, στην πυρά του μίσους και της απανθρωπιάς.

Εκεί έκαναν το μεγάλο λάθος που σας έλεγα παραπάνω μαστόρια μου για τα ορόσημα της μασονιάς και τους αρχετυπικούς μύθους της αδελφότητας.

Έναν παλαιό αδελφό που το όνομά του αρχίζει από Ντε δεν τον καις και ιδίως δεν τον καις ημέρα Παρασκευή, μέσα στο ναό της αδελφότητας.

Δεν το κάνεις αυτό γιατί έτσι προσβάλλεις αρχέτυπα και παραδόσεις που είναι βαθιά ριζωμένες   μέσα στις ψυχές των Ελευθεροτεκτόνων, για την προδοσία, την εξουσία και την ύβρη.

Και μην αρχίσετε τα παλαβά ότι μου τη βάρεσε η αφραγκία στο κεφάλι και τόριξα στον εσωτερισμό και άλλες χυδαιότητες.

Απλά σαν ο πλέον μεγαλόβαθμος αδελφός σας στη χώρα, ξέρω καλά πράγματα που ούτε καν υποψιάζονται τα τσιράκια που παριστάνουν τους αρχηγούς σας.

Και για να σας το αποδείξω θα σας κάνω μια πρόβλεψη.

Οι Καραμουρτζούνηδες για να ξεφύγουν απ’ την αγανάκτηση των αδελφών θα αλλάξουν ένα απ’ τα τρία στοιχεία του αρχετυπικού μύθου και συγκεκριμένα θα αναγκασθούν να αλλάξουν είτε τη μέρα είτε τον τόπο της τελετής του μίσους.

Τη θυσία και το θύμα δεν μπορούν να το αλλάξουν.

Θυμηθείτε με.


ΡΟΖ - ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΓΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙ ΚΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος