Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΠΑΡ ΑΓΡΙΩ ΠΑΓΚΩ.


Τον Νοέμβριο του 2008 έγινε μια καραμασονιά στο ύπατο συμβούλιο και εκπαραθύρωσαν το αφεντικό για να του φάνε τη θέση και για να βάλουνε τους κολλητούς τους.

Πρωταγωνιστής ο έχων ως μητρική την βουλγαροσκοπιανή, με τσιράκι τον έχοντα ως μητρική την τουρκική.

(Πού πάτε και τους βρίσκετε όλους αυτούς;)

Βάλανε και τη Μεγάλη Στοά στο παιχνίδι για να τονε κλαδέψουνε και να τρομοκρατήσουνε τους υποστηρικτές του.

Μιλάμε για ξεφτιλίκι ιντερνασιονάλ.

Πιστεύανε ότι μπορούνε να κάνουνε ότι γουστάρανε, όπως γινότανε μέχρι τότε.

Σ’ εμάς τους έχοντας ως μητρική τα Μωραίτικα, δεν αρέσανε όλα αυτά και τους είπαμε να τα μαζέψουνε, αν θέλουνε να μην σπουδάσουνε και την σφαλιαρικήν.

Δεν μας ακούσανε και…δεν προλαβαίνανε να μαζεύουνε σφαλιάρες και φούσκους.

Καταδίκες από πραγματικά δικαστήρια και όχι από μουσαντένια, σαν τα δικά τους.

Αυτές τις μέρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της όπερας της καρπαζιάς, με την ακύρωση και της τελευταίας διαγραφής της Μεγάλης Στοάς από το Εφετείο Αθήνας και τον, επί του πιεστηρίου, έναν ακόμα προσωπικό θρίαμβο του Καραμουρτζούνη.

Ρωτείστε τον να σας τα πει, μεθαύριο την Παρασκευή, πριν την προβολή της ταινίας «η αθώα σύζυγός μου και ο θηριώδης εβραίος Σοδομιστής», για να το φχαριστηθείτε και σεις και όχι μόνο ο θηριώδης και η αθώα, που θα της μείνει αξέχαστο.

I Will Always Love You - Whitney Houston – LyricsΤο σκορ 10-0 και ο μεγάλος χαμένος το Τάγμα και η αδελφότητα που ξεφτιλίσθηκε από τις παρανομίες των γνωστών αρχολίπαρων και σπουδαρχίδων.

Φυσικά η ξετσιπωσιά και ο παχυδερμισμός επικράτησε, παρά το γεγονός ότι γινήκανε ο περίγελως και των αδιαφόρων.

Ουδείς ανέλαβε οποιαδήποτε ευθύνη για το κατάντημα αυτό και ουδείς παραιτήθηκε η τιμωρήθηκε.

Ουδείς ρε παιδιά....ΟΥΔΕΙΣ.... έστω για δείγμα, να τον βάλουμε σε μουσείο.

Κατά τ’ άλλα πνεύμα και ηθική τα λαμόγια.

Μου τηλεφωνούνε και με ρωτάνε τι θα γίνει με το πανηγύρι που στήνουνε για το “κάψιμο του Εβραίου” και για να με αφήσουνε ήσυχο, γράφω τα εξής.

Ο θηριώδης τους μαρκάλεψε και μάλιστα και με την άδεια της αγορανομίας.

Τα αποδέλοιπα είναι πλάκα για να κάνουμε κοζερί και να περνά η ώρα.

Τώρα τι πειθαρχικά κι αρχίδια κει πέρα.

Κι εγώ καθημερινά τους περνάω κι από ένα πειθαρχικό για να στανιάρω και να μου πάει καλά η μέρα.

Εκοπρίσθη η φορβάς....

Το συγκεκριμένο πανυγηράκι το κάνουν όχι μόνο από γεροντικό μίσος και κακότητα αλλά και από εντυπωσιακή ηλιθιότητα, γιατί το να βασανίζεις ένα γεροντάκι στα ενενήντα του, επειδή δε σου κατσε αλλά σ’ έκανε ρόμπα, αποδείχνει ότι είσαι σαν εκείνους τους μπόμπους που δέρνουνε το μικρούλη επειδή τους κέρδισε στις αμάδες και δεν καταλαβαίνουνε ότι όσο περισσότερο τον δέρνουνε τόσο διαδηλώνουνε το μέγεθος της χασούρας τους και το τσούξιμο στον πουπό τους.

Μην το ψάχνετε από λογική άποψη γιατί ποτέ δεν υπήρχε τέτοια στους χώρους του περιθωρίου.

Οι άνθρωποι είναι γκάου και καλό είναι να τους αποφεύγετε.

Αν όμως είστε υποχρεωμένοι να τους υποστείτε, τηρείστε την συμβουλή μου και αντί για «καλησπέρα αδελφέ μου», να τους ρίχνετε μια στην μασέλα, να τα τρώνε στον οδοντίατρο....μπρρρρρρρρ......ανατριχιαστικό....αλλά πιάνει πάντα στους ενδόξους, στους κραταιούς και στους τσιγγούνηδες.

Τους περισσότερους από δαύτους τους γνωρίσαμε στα Δικαστήρια.

Είχε μεγάλη πλάκα να τους βλέπεις το πρωί μεγαλόπρεπους και απρόσιτους, όπως όταν φοράνε τα χρυσά λιλιά στην ανατολή και το μεσημέρι να τους βλέπεις να τρέχουνε σαν δαιμονισμένοι, με τα βρακιά κατεβασμένα, κατουρημένα και χεσμένα, σαν τον Νίνο Μανφρέντι, στο «βίαιοι, βρώμικοι και κακοί».


Με το άρθρο μας αυτό θα προειδοποιήσουμε και πάλι όπως κάναμε στα 2008, για να μη λένε ότι δεν τους τάχαμε πει.

Οι ασκοί που ανοίγετε θα φέρουν την πλήρη κατάρρευση του συστήματος στη χώρα, εκτός απ’ την πανωλεθρία που θα υποστείτε και που θα είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που υπέστη ο Καραμουρτζούνης και η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.

Οι κύριοι που θα μαζευτούνε την Παρασκευή για το κάψιμο του Εβραίου ας γνωρίζουν καλά ότι τις επόμενες μέρες οι κλητήρες θα χτυπάνε τα κουδούνια των σπιτιών τους και καλά θα κάνουν από τώρα να ενημερώσουν τις κυράδες τους.

Η Μεγάλη Στοά ας μην αισθάνεται καθόλου ασφαλής στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, που διάλεξε.

Με ρώτησε κάποιος αδελφοσυνάδελφος αν η παραχώρηση από τη Μεγάλη Στοά του χώρου των εγκαταστάσεων και των υποδομών της, στους πανηγυρτζήδες, ημέρα Παρασκευή, συνιστά συνέργεια στην προσβολή της προσωπικότητας του καυθησόμενου.

Μετά από σοβαρή νομική περισυλλογή δύο δευτερολέπτων, απεφάνθην ότι Mutatis mutandis, occasione data και in dubio reo, μάλλον για διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας – κοινώς τσατσιλίκι- μου φέρνει, όπερ έδει δείξαι.

Και βέβαια η μανδάμ ας μη ξεχνά ότι έχει ανοιχτά πολλά μέτωπα. Πάρα πολλά, εντός εκτός και επί τα αυτά.

Και κυρίως ας μην αυταπατώνται ότι θα τη γλυτώσει κανένας τους, γιατί το 10-0 προεξοφλεί, με το καλημέρα, τις ευθύνες και τα χρέη τους και έκαστος καυθησόμενος με τον τόμο των καταδικαστικών αποφάσεων παραμάσχαλα, περίπατο θα κάνει για να λάβει σίγουρα χρήματα, τις δύσκολες αυτές ώρες.

Δυστυχώς μετά την ύβρη δεν επήλθε η κάθαρση αλλά μια χειρότερη ύβρις και οι ευθύνες είναι όλες δικές τους.

Νομίζω ότι πρέπει να τις αναλάβουν οι έχοντες ως μητρικήν την πουστρικήν.ΡΟΖ – ΠΑΝΘΗΡΑΣ ....ΠΑΡ ΑΓΡΙΩ ΠΑΓΚΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος