Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΜΑΣΤΙΓΙΑ ΑΛΟΓΩΝ

Με έχουνε εξιτάρει οι εμπορικές δραστηριότητες της Αχαρνών και επειδή ημείς οι εξ ορεινής Γορτυνίας είμαστε ο φόβος και ο τρόμος των απανταχού εξ Ιουδαίας εμπόρων, θα ήθελα να δώσω μερικές συμβουλές στους μπίζνεσμεν της Αχαρνών.


Γκαις, είσαστε σε καθοδική υπό εξαφάνιση αγορά.

Δεν εμπορεύεσθε ούτε σμαρτφόνια ούτε μακαρόνια.

Εμπορεύεσθε μαστίγια αλόγων την εποχή που ήδη έχει ανακαλυφθεί και αρχίζει να  κυκλοφορεί το αυτοκίνητο.

Αυτό το λένε καθοδική υπό εξαφάνιση αγορά.

Γιου νόου, να ασχολείσαι με φωτογραφικά φιλμ την εποχή που έχουν ανακαλυφθεί οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Ξέρετε ποια επιχείρηση παραγωγής και εμπορίας μαστιγίων αλόγων έκλεισε  τελευταία.

Η καλλίτερη.

Αλλά έκλεισε.

Επειδή η επιχείρηση  μαστιγίων αλόγων δεν πάει καλά και η μετοχή της χάνει συνεχώς, οι μέτοχοι είναι δυσαρεστημένοι και αντιδρούν, άλλοι νομίζοντας ότι η διοίκηση είναι ανίκανη να φτιάξει και να πουλήσει καλά μαστίγια, άλλοι νομίζοντας ότι κλέβει κλπ.

Έχει λοιπόν διαμορφωθεί ένα κλίμα σεσηπός και οδώδες στην επιχείρηση, τα αποθεματικά της έχουν εξαντληθεί προ πολλού, το ταμείο είναι μείον και σας έχει κόψει την καλημέρα κι ο καφετζής της τράπεζας.

Γίνεται και ένα κοντραμπάντο στα φορτία μαστιγίων κάπου ανάμεσα Ελευσίνας και ψάξε βρες και το κασ-φλόου σου γίνεται σαν το ύπατο μετά από επίσκεψη του Καραμουρτζούνη.

Είστε υπό πτώχευση, νεκροί με προθεσμία εντ πουτ δη κοτ νταουν σλοουλι.

Το μόνο που δεν πρέπει να κάνει η διοίκηση εκείνη τη στιγμή είναι έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και νέες αγορές μαστιγίων.

Αυτό θα είναι Το μαστίγωμα των αλόγων.

Οι μέτοχοι θα την φτύσουνε και θα την πετάξουνε απ’ τα παράθυρα.

Και κυρίως να μην αντιληφθούνε οι μέτοχοι ότι εξακολουθεί να συμβουλεύεται την παλιά διοίκηση, που τη στιγμή της ανακάλυψης των αυτοκινήτων ξεπάστρεψε τον κλάδο παραγωγής και εμπορίας αμορτισέρ, που λειτουργούσε η επιχείρηση.

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις σε καθεστώς υπό εξαφάνιση αγοράς είναι να βρεις νέες αγορές μαστιγίων  που στο παράδειγμά μας θα είναι π.χ. τσίρκα, θέατρα, σεξ-σοπ, μπανανίες,  χώρες που θα αργήσει να πάει το αυτοκίνητο κλπ.

Κάτι τέτοιο κάνουμε στο Μανχάταν Ν.Υ., αναγνωρίζοντας τα νομιστεράκια του Πρινς Χώλλ και αποκηρύσσοντας μετά βδελυγμίας τον σεσηπότα και οδώδη, αρχιΚΛΑΝ-ιάρη, κραταιότατο Πάικ, καθό το νομιστεράκι όταν βλέπει μέσα στη στοά τον πίνακα με τη μουτσούνα του στρατηγού της ΚΛΑΝ, παθαίνει αταβιστικό κολλάπσους και τσιρλιπιπί μετά συνεχών κενώσεων εδρών.

Το δεύτερο είναι να ασχοληθείς με νέα είδη αιχμής π.χ. εκεί που τα μηχανήματά σου βγάζανε μαστίγια, τώρα να βγάζουνε ελαστικούς ιμάντες, προφυλακτικά με γεύση φράουλας, προβατίνας στα κάρβουνα κλπ.

Μαγκώνεις τα πρώτα κέρδη και τα κάνεις όλα διανεμητέο μετοχικό μέρισμα.

Μόνο τότε κάνεις γενική συνέλευση.

Τα τσιράκια όμως δεν ακούνε και δεν λένε να αφήσουνε το μαστίγιο απ’ το χέρι κι ας οδηγάνε αυτοκίνητο κι όχι άλογο.

Τους γράφουμε στο μανιουαλ χαου του ντου ιτ και δεν παίρνουνε γραμμή.

Μετά παραπονούνται πως δεν βάζω πλάτη για να δούνε προκοπή.

Ξέρετε καλά πως άμα δω φως και πλάτη θα βάλω και  φίρμες θα τους κάνω.

Άμα βλέπω για μοναδικές και αυθεντικές παγκοσμίως εμπορικές δραστηριότητες μορφωμάτων και παραρτημάτων, τι θέτε να κάνω;

Να βγω και να χειροκροτώ που πετάνε τα γκωνάρια κι όποιον πάρει ο χάρος η να δώσω τα ωραία λεφτουδάκια μου για μαστιγωμένα και κουτσά άλογα;

Να μην έλεγα τίποτε για το αγκωνάρι με τις εμπορικές δραστηριότητες σε μη κερδοσκοπικό σωματείο και να ρχόταν μετά το κολλητάρι του μπασκίνα και να τους τράβαγε μια αίτηση διάλυσης για παραβίαση του νόμου και να γινόμασταν όλοι  αλόγατα;

Ρε μαύροι, θα σας πτωχεύσουνε και θα σας βάλουνε φυλακή αυτοί που έχετε εκεί μέσα για συμβούλους και σας το γράφω έτσι ξεκάθαρα, για να μη λέτε ότι δεν σας είχα προειδοποιήσει.

Δεν αναρωτηθήκατε βρε άλογα γιατί τα δικαστήρια απέρριπταν συνεχώς τις αιτήσεις του χωροφύλακα για την ίδρυση του σωματείου;

Ότι τέρλα σας πει ο κάθε Κλαν-ιάρης, κάθεστε και την ακούτε;

Προχθές πάλι τι ήταν αυτό που κάνατε,  όταν σας την σβουρίξανε οι μέτοχοι- Ιππότες; (με το δίκιο τους).

Πάτε να πουλήσετε μαστίγια σε Ιππότες;

Αφού βλέπατε τις αγωγές, τις μηνύσεις και τα δημοσιεύματα στις εφημερίδες να πέφτουνε βροχή τους τελευταίους μήνες, τι τη θέλατε τη γαμημένη την έκτακτη συνέλευση ;

Ποιός τερλός σας είπε να βάλετε τροποποίηση σκοπών ενώ γίνεται της Ποππαίας το κάγκελο;

Δεν ήξερε ότι χρειάζεται πλειοψηφία 100% και ότι ένας να ψήφιζε «όχι», θα τρώγατε ήττα και θα φεύγατε σαν τις μαστιγωμένες γάτες;

Ποιανού μαλάκα ιδέα ήταν να καλέσετε τον αρχικραταιότατο και τον χωροφύλακα για να σας συμβουλέψουνε για το πως θα αντιμετωπίσετε την κρίση;

Καλούνε ρε την ΚΛΑΝ στις στοές του Πρινς - Χωλλ;

Καλούνε τους λύκους να φυλάξουνε το μαντρί;

Έχετε τερλαθεί τελείως;

Τα μάθανε οι φίλοι σας και δεν βρίσκανε μέρος να κρυφτούνε απ’ την ντροπή τους.

Αυτά τα απλά σας απαντώ και δεν σας βάζω τα δύσκολα και τα μεγάλα.

Θέλω να βάλω πλάτη και να κάνω όλο το μασονείο μουράτο και γκλάμορους, αλλά έτσι δεν γίνεται παιδιά.

Λογκ-αουτ.

ΡΟΖ – ΠΑΝΘΗΡΑΣ

ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΛΑΜΟΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος