Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΒΕ ΣΗΖΑΡ
Τα πιο χαζά φυτά στο σύμπαν δεν είναι ούτε τα σέσκουλα, ούτε τα μπρόκολλα, αλλά τα τσιράκια του πέμπτου ορόφου του Αχαρνείου.

Και δεν το λέω για τα γκωνάρια περί μοναδικών αυθεντικών μορφωμάτων, με εμπορικές δραστηριότητες, ούτε για τα βλήματα που φωνάξανε τον ιατροδικαστή να γράψει έκθεση περί της υγείας του πτώματος.

Οι άνθρωποι ανήκουν στο είδος του χόμο γκαιους ρεζίλιους.

Ακούστε τι πήγε κι έκανε το αρχιτσιράκι τους, προχθές στη Σερβία και μετά πείτε μου αν έχω δίκιο η αν τους λοιδωρώ.

Οι δώθε του ποταμού Τρεντ, τουτέστιν αυτοί οι αρχιερείς παντός διχασμού και φαγωμάρας, εδώ και οχτώ χρόνια έχουνε στήσει μια φάμπρικα που τη λένε ετήσια σύνοδο των κανονικών τεκτονικών δυνάμεων της Ευρώπης, για τη μείωση των μεταξύ τους χωριστικοτήτων και εντάσεων.

Σαν να λέμε «έντιμος πολιτικός» , ένα πράμα.

Αυτή η φάμπρικα είναι το νέο λαίη αουτ της Αγγλικής Τεκτονικής διπλωματίας, που το σκαρφιστήκανε, μετά το 2005, που τους ξεχέσανε οι Ευρωπαικές Τεκτονικές δυνάμεις στην Πράγα και τους απειλήσανε  ότι θα τους κάνουνε ξου στο νησάκι τους.

Από Ελληνικής πλευράς συμμετέχουνε ανελλιπώς η ΜΣΤΕ και η ΕΜΣΤΕ και το μόνο που κάνουνε είναι να εμφανίζονται εκεί και να λένε γιες μαν και γουέλ νταν για την εξάλειψη της χωριστικότητας και μετά να επανέρχονται στην Ελλαδίτσα, για να συνεχίσουνε απερίσπαστοι το παραδοσιακό Εθνικό σπορ.

Μάλιστα ο Εγγλέζος επειδή είναι μεγίστη αδελφάρα και ειρωνικό σαρκοβόρο, ηδονιζόμενο με κάτι τέτοια, δεν τους άφησε να κάθονται ο ένας ακριβώς δίπλα στον άλλο, αλλά ανάμεσά τους, τους φύτεψε το Σκοπιανό, με τ’ όνομα Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας και έτσι αν ο ένας Έλληνας θέλει να πάει για πιπί, να είναι υποχρεωμένος να ζητά τη συνδρομή του Σκοπιανού, για να μη του φάει το κάθισμα ο άλλος.

Αυτές τις μαγκιές οι δώθε του ποταμού Τρεντ, τις έχουνε αντιγράψει απ’ τους αρχαίους Ρωμαίους, που ήσαντε μανούλες στη διοίκηση ιθαγενών και λοιπών συνδρομητών, με τη γνωστή μέθοδο « χώριζέ τους, για να τους τα παίρνεις κανονικά». (divide ut regnes ).

Απ’ τη δεκαετία του εννενήντα τους έχουνε παραγγείλει να αλληλοαναγνωρισθούνε αλλά αυτοί όλο και κάποιο μέγα ηθικό κώλυμα επικαλούνται για να αναβάλλουν αυτό που ζητά το πόπολο και επιβάλλεται και από τις γενικότερες περιστάσεις της μεγάλης κρίσης που περνά η πατρίδα μας.

Αξίζει να κλικάρετε στο παρακάτω λινκ για να δείτε τι τους γράφαμε πριν από οχτώ χρόνια, παραμονές της πρώτης σύναξης.


Το μόνο πραγματικά ανήθικο κόλημά  τους, είναι οι καρέκλες των αδόξων και των άτιμων.

Οι Αχαρνίτες μπροστά στην καρέκλα δεν υπολογίζουν ούτε τη μανούλα τους, αλλά έλα που με  την εμμονή τους στο διχασμό και στην χωριστικότητα κινδυνεύει να ξεμπροστιαστεί η φάμπρικα του Εγγλέζου, ως μουσαντένια. 

Έτσι οι Άγγλοι, προκειμένου να σώσουνε τη φάμπρικα και τη φήμη τους, ως ενωτικών, στήσανε του Αρχιαχαρνίτη, μια μηχανή, που ακόμα να πάρει χαμπάρι.

Εφάρμοσαν την άλλη αρχαία Ρωμαική μέθοδο του Κολοσαίου και τον ρίξανε στα λιοντάρια, με δημοκρατικές διαδικασίες, ώστε οι ίδιοι να είναι αθώοι του αίματος και το σήμα για τα λιοντάρια να έχει δοθεί απ’ τον κυρίαρχο λαό.

Και ιδού πως.

Από τις πιο αλληλομισούμενες κανονικές δυνάμεις στην Ευρώπη είναι οι Ιταλικές, που πράγματι έχουνε μεγάλες και βαθιές διαφορές, αλλά που ταυτόχρονα έχουνε καταλάβει πως αν δεν βρούνε τρόπο να τις ξεπεράσουνε, θα πατώσουνε αμπσολούτελυ.

Έτσι, κάπου οι άδειες αίθουσες, κάπου τα καρότα και τα μαστίγια των Άγγλων και αποφασίσανε να τα βρούνε.

Οι Άγγλοι το σφυρίξανε στην ΕΜΣΤΕ και έτσι ο Μέγας Φασούλας, προσήλθε στη σύνοδο διαβασμένος σαν τον Άντερσον και τον Πρέστον ομού.

Το λοιπό, καταμεσής της συνόδου και υπό τα βλέμματα όλων, σηκώνονται οι δύο άσπονδοι Ιταλιάνοι και τρέχοντας με λαχτάρα, πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου κι αρχίσανε τα ρουφηχτά φιλιά και τις αλληλοαναγνωρίσεις, σαν τις μουρλές εξηντάρες στις παραλίες.

Οι συνδρομητές έμπλεοι ενθουσιασμού και συγκίνησης σηκωθήκανε όρθιοι και χειροκροτούσανε επί δεκάλεπτον τσε βάλε. 

Μαζί με όλους είχε σηκωθεί και χειροκροτούσε και ο Αχαρνίτης,  χωρίς να αντιληφθεί ότι μετά τα πρώτα πέντε λεπτά χειροκροτήματος, όλοι είχαν στραφεί προς το μέρος του και τον κοιτάζανε διερευνητικά, χειροκροτούντες παροτρυντικά, προκειμένου και ο ίδιος να σπεύσει να σφιχταγκαλιασθεί μετά του ομοτίμου του Φασούλα, ακολουθών το λαμπρόν παράδειγμα των Ιταλών. 

Ο μέγας Φασούλας, καθώς τον είχανε ορμηνέψει, έκανε το πρώτο βήμα και βγήκε στην πίστα του Κολοσαίου ολοφυρόμενος σπαραξικάρδια, παριστάνοντας την ατιμασμένη και εγκαταλειμμένη Μάρθα Βούρτση.

Ο Αχαρνίτης αντί να την ψυλλιαστεί και να την κάνει αιγίδα, προφασιζόμενος ότι η συνιφάδα της κόρης του μπατζανάκη του έχει επείγον πρόβλημα βουζουνιασμένης ζωχάδας, παρέμεινε εκεί όρθιος, αμίλητος κι αγέλαστος, με αποτέλεσμα ο ενθουσιασμός του πλήθους να μεταβληθεί σε αποδοκιμασίες και κράξιμο μέγα.

Το σήμα για τα λιοντάρια δόθηκε όταν απολογούμενος κάθησε και είπε μπροστά στους Άγγλους ότι για να αναγνωρίσει την ΕΜΣΤΕ, θα πρέπει να πάρει έγκριση από τη γενική συνέλευση των συνδρομητών του,  γιατί είναι μια παλιά στοά, με ιστορία διακοσίων ετών και άλλα νόστιμα, που έγραφε ο πρώην μπάτσος στα δικόγραφα και την τρώγανε κατακούτελη.

Βρε καλέ μου Γιώργη στους Άγγλους βρήκες να πεις τα περί αρχαίων στοών και περί δημοκρατικών διαδικασιών?

Δεν πάταγες καμιά νάρκη καλύτερα?

Μετά το παραπάνω κολοσσιαίον ρεζιλίκιον, αγαπητοί μου Αχαρνίτες, βλέπω να πέφτει κλάμα και να υφίστασθε την ουλτιμάτην ρωμαικήν μέθοδον, την λεγομένην και προκλαμάτιο η προγραφήν , εις την οποίαν είχε διαπρέψει ο Σύλλας ο Καραμουρτζούνιος.

Αβε Σήζαρ.

ΓΚΑΙΟΣ ΡΟΖΙΟΣ ΠΑΝΘΗΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος