...................................................

...................................................

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ

Το λοιπόν παιδιά ούτε η αστρολόγα μου η Σμάρω η Σωτηράκη δεν πέφτει τόσο μέσα στις προβλέψεις της, όσο εγώ.

Δεν είναι μόνο ότι είχα προβλέψει τις κλεψιές στο Αχαρνείο αλλά είχα πει ότι γίνονται από παλιά.

Θυμάστε που σας έλεγα, εδώ και χρόνια, ότι χρειάζεται εξονυχιστικός έλεγχος και μάλιστα σε βάθος πολλών χρόνων.

Ο λογιστής στην, αυθωρεί και εκ του παραχρήμα, ΟΜΟΛΟΓΙΑ του, λέει ότι έκλεβε εδώ και εννέα χρόνια, δηλ. περίπου απ’ το 2006-2007.

Οι του πέμπτου ορόφου όμως μάλλον δεν τον πιστεύουνε και δεν κάνουνε έλεγχο κανονικό μέχρι τότε, αλλά αρκούνται στα προσυμφωνημένα και δεν πάνε πιο πίσω απ’ το 2012.

Βρε ο άνθρωπος ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι έκλεβε απ’ το 2006 και σεις σταματάτε στο 2012?

Γιατί κύριοι δεν πάτε μέχρι το 2007, για να μην πω μέχρι το 1996, για νάμαστε σιγουρατζήδες,  αφού ο άνθρωπος ΟΜΟΛΟΓΕΙ κι άμα ομολογεί ο κλέφτης ότι έκλεβε απ' το 2007, δικαιούμαι να υποθέτω ότι έκλεβε πολύ πιο πριν.

Κοινή λογική, κύριοι.


Αμ το άλλο που μ’ έχει εκνευρίσει.

Ο λογιστής ΟΜΟΛΟΓΕΙ ότι έκλεβε με τέτοιο τρόπο που δεν καταλάβαιναν τίποτε, ούτε οι ταμίες ούτε κανένας άλλος απ’ τη διοίκηση, που έμεινε άφωνη όταν τάμαθε.

Εδώ λοιπόν τίθενται δύο ζητήματα απ’ την ομολογία του λογιστή και μόνο, για τα οποία επίσης φωνάζω, εδώ και χρόνια, ζητώντας εξονυχιστικό έλεγχο.

Όπως λέει και η διοίκηση και φαίνεται κι απ’ την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του λογιστή, ο τύπος ήτανε γατόνι και χρησιμοποιούσε ιδιαίτερα τεχνάσματα, έτσι ώστε ουδείς αντελήφθη ουδέν, ουδεπώποτε.

Γι αυτό ζητώ εξονυχιστικό έλεγχο κύριοι και όχι τα προσυμφωνημένα σας.

Τα προσυμφωνημένα είναι σαν να λέμε γιαούρτι με μηδέν λιπαρά.

Μόνο ο εξονυχιστικός έλεγχος μπορεί να αποκαλύψει πλήρως τα ιδιαίτερα τεχνάσματα που ο λογιστής ΟΜΟΛΟΓΕΙ και σεις επικαλείσθε τώρα.

Άμα ο κλέφτης ΟΜΟΛΟΓΕΙ ένα ιδιαίτερο τέχνασμα, δικαιούμαι να υποθέσω ότι υπάρχουν περισσότερα ιδιαίτερα τεχνάσματα και όχι μόνο οι διπλοεγγραφές του ΦΜΥ και των Εργοδοτικών εισφορών στο βιβλίο εσόδων –εξόδων.

Κοινή λογική, κύριοι. 


Εξ άλλου οι διπλοεγγραφές καλύπτουν μικρό μέρος από τα κλεμμένα.

Για τα πολλά κλεμμένα δεν αναφέρονται τα ιδιαίτερα τεχνάσματα με τα οποία εσουφρώνοντο.

Εδώ έχομεν κενό.

Έπειτα που ξέρετε, μπορεί, εκτός από άλλα ιδιαίτερα τεχνάσματα να βρεθούνε και άλλοι μάγκες που τον παρότρυναν να κλέβει και να τους δίνει τα κλεψιμέικα.

Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά προκύπτει και απ’ την ΟΜΟΛΟΓΙΑ του λογιστή, ότι υπήρχε και άλλο πρόσωπο που τον παρότρυνε να κλέβει και να του δίνει τα κλεψιμέικα, επειδή το λυπόταν.

Δεν μπορεί να άρχισε να λυπάται ξαφνικά το 2012 και πριν να ήτανε αναίσθητος.  

Δεν μπορεί να άρχισε να παροτρύνεται ξαφνικά το 2012 και πριν να μην παροτρυνόταν.

Ο λογιστής από τα ίδια του τα λόγια φαίνεται ότι και ευαίσθητος ήταν και παροτρυνόταν επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επί εννέα χρόνια ήταν ευαίσθητος και παροτρυνόταν, όπως ΟΜΟΛΟΓΕΙ.

Με το που τον παρότρυναν να κλέψει, σκιζόταν στο κλέψιμο.

Ότι του ζητούσαν το έκανε αμέσως, ο άνθρωπος.

Μόλις του ζήτησαν εξηγήσεις, αμέσως ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ και την άλλη μέρα τσακίστηκε να τρέχει στα ΚΕΠ να υπογράψει την ομολογία του και στους συμβολαιογράφους για να την καταθέσει.

Τόσο ευαίσθητο και πρόθυμο κλέφτη δεν έχω ματαξαναδεί και γι αυτό δικαιούμαι να υποθέτω  ότι και όλο και κάποιοι άλλοι θα ξέραν την ευαισθησία και την προθυμία του, πριν το 2012.

Δικαιούμαι να υποθέτω ότι και άλλοι πριν το 2012 θα τον παρότρυναν να κλέβει και να τους δίνει τα κλεψιμέικα.

Κοινή λογική, κύριοι. 


Ακόμη και οι ορκωτοί των προσυμφωνημένων, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ στην τελική ότι οι προσυμφωνημένες διαδικασίες που έγιναν, δεν αποτελούν έλεγχο και ότι αν γίνει έλεγχος μπορεί να βρεθεί πράμα.

ΚΥΡΙΟΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Συνεπώς κύριοι της διοίκησης απορώ και εξίσταμαι γιατί αμφισβητείτε τόσο τις ίδιες τις ομολογίες του κλέφτη, όσο και την επισήμανση των ορκωτών και αρνείσθε επιμόνως να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος σε μεγάλο βάθος χρόνου, όχι από σας που δεν είχατε καταλάβει τίποτα, αλλά από ελεγκτές γατόνια.

Δεν φτάνει που δεν καταλαβαίνατε τίποτα, επί τόσα χρόνια, και χάθηκε τόσο χρήμα, θα αμφισβητήσετε τώρα και τις ίδιες τις ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ του κλέφτη, τις επισημάνσεις των ορκωτών και την κοινή λογική?  

ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.

Αν δεν θέλετε η δεν μπορείτε να κάνετε τον έλεγχο εσείς, αφήστε να τον κάνω εγώ.


ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος