...................................................

...................................................

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣΜιλάμε για πολύ τζαζλά στο Αχαρνείο.

Βγήκε ένα μειλ ΛΟΥΞ ΒΕΡΙΤΑΣ ΚΛΠ ιδιοκτησίας των κλεφτών και των απατεώνων της μστε και λέει ότι θα τους διαλύσουμε.

Χαίρω πολύ, Δημόπουλος.

Αυτό λέμε στα τελευταία 33000 άρθρα μας, τα τελευταία τριάντα χρόνια και μπράβο που το κατάλαβε έστω και τώρα, το σαίνι.

Δεν ξέρω κανένα Ελευθεροτέκτονα που να θέλει να υπάρχουν συνεχή σκάνδαλα παρανομίας, κλεψιάς και απάτης, σαν κι αυτά που δημιουργούνται συνεχώς στο γνωστό ευαγές ίδρυμα της οδού Αχαρνών, που εξευτελίζει το όνομα και τη φήμη του θεσμού μας.

Την εθνική μειοδοσία με τη μεγάλη στοά της φύρομ δεν την κάναμε εμείς, όπως δεν κάναμε τα καταστατικά με τις φασιστικές διατάξεις, την παραπλάνηση της κοινωνίας με το ίδρυμα που έχει μέλη και νομιμοποιεί το θεσμό, τα σχίσματα, τις εκπαραθυρώσεις μελών, τις κλεψιές στην Ελευσίνα το 2000, τις κλεψιές και τα ελλείμματα στα 2015, τα συνεχή σκάνδαλα και τόσα άλλα.

Εμείς γράφουμε γι αυτά που γίνονται εκεί. Και μάλιστα για να μην φτάσουνε στον εξευτελισμό που έχουνε φτάσει τους προειδοποιούσαμε συνεχώς και προτείναμε λύσεις.

Εμείς τους είπαμε στα 2009 ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ.

Εμείς τους είπαμε στα 2009 για το νέο σχίσμα που δημιουργούσε ο εμβληματικός αρχηγός τους και εμείς στηρίξαμε το Σιγούρα επί χρόνια, όταν ΟΛΟΙ ήσαν εναντίον του.

Εμείς είπαμε στα 2013 ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ αλλά ο Βασιλογιώργης, ο Παπαδόπουλος  και η παρέα τους βγήκανε το 2016 και δηλώνανε έκπληκτοι με τις κλεψιές.

Λες και κανείς τους δεν ήξερε αυτά που γράφαμε συνεχώς,  για τη χαρά του κλέφτη.

Αυτή τη Μεγάλη Στοά κανένας Ελευθεροτέκτονας δεν την θέλει, παρά μόνο οι κλέφτες και οι απατεώνες, ώστε να κλέβουνε ανενόχλητοι και να τους λένε και μπράβο.

Ο Βασιλογιώργης και η παρέα του ξέρανε καλά απ την εποχή του σκανδάλου της Ελευσίνας, εδώ και 20 χρόνια περίπου, ότι εκεί μέσα ήτανε η χαρά του κλέφτη.

Τι κάνανε λοιπόν από το 2003 για να υπάρξει χρηστή και ασφαλής διαχείριση και να μην ξανασυμβούν κλεψιές και σκάνδαλα?

Την απάντηση θα την βρείτε στις εκθέσεις των ορκωτών των προσυμφωνημένων διαδικασιών, που μιλάνε για παντελή έλλειψη συστήματος εσωτερικού ελέγχου και τόσα άλλα, που δεν κάνανε αυτοί που είχανε αυξημένη και εξαιρετική υποχρέωση να κάνουνε.

Αυτές τις διοικήσεις είναι κανείς που τις θέλει?

Να βγει να μας το πει.

Και πότε θα παίρνανε μέτρα, όταν δεν τα είχανε πάρει επί τόσα χρόνια?

Ως πότε ρε παιδιά?

Πόση ξεφτίλα πρέπει να αντέξει ακόμα το τάγμα για να εξυπηρετούνται οι διαχειριστές των προβλημάτων, που δεν λύνονται ποτέ? 

Πόσες μέρες ήθελες κύριε Βασιλογιώργη για να βάλεις ένα κατάλληλο μηχανογραφικό πρόγραμμα και να πόσους μήνες ήθελες για ένα αυστηρό σύστημα εσωτερικού ελέγχου?

Όλη σου τη ζωή επαγγελματίας πληροφορικάριος στη μηχανογράφηση ήσουνα. 

Στο διαδίκτυο έχουνε τζάμπα προγράμματα μηχανογραφημένης λογιστικής.

Πόσα χρόνια χρειάζεστε για να τα κατεβάσετε ρε?

Από το 2001 που ήσουνα μεγάλος θησαυροφύλακας, κύριε Βασιλογιώργη, ήξερες το χάλι και επί των ημερών σου ως θησαυροφύλακα γίνανε οι μαγκιές, που περιγράφουμε στο προηγούμενο άρθρο μας, με τα εργατικά αγνώστων του 2001 και 2002, που πληρώνατε με σημειώματα και σας έκραζε ο ορκωτός?

Κάθε πότε κλείνατε ταμείο κύριοι και που τους βρήκατε τους ταμίες που Ο ΚΛΕΦΤΗΣ, ΣΠΕΎΔΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ, γράφοντας ότι δεν είχανε γνώσεις λογιστικής και δεν καταλαβαίνανε τις διπλοεγγραφές στα αθεώρητα βιβλία εσόδων εξόδων.

Ταμίες που δεν μπορούσανε να καταλάβουνε τι γράφανε τα βιβλία εσόδων εξόδων βάζατε?

Πως χανόσαντε τα λεφτά ανάμεσα μεγάλη στοά και ίδρυμα?

Από που «βγάζατε» τα λεφτά που εμφανίζατε στο κοσμάκη, αφού δεν ήσαντε γραμμένα στα βιβλία σας.

Γιατί δεν κάνετε διαφανείς και εξονυχιστικούς διαχειριστικούς και οικονομικούς ελέγχους σε μεγάλο βάθος χρόνου και πάτε να καθαρίσετε τη θέση σας με τις προσυμφωνημένες διαδικασίες, που οι ίδιοι οι ελεγκτές σας γράφουνε ότι δεν είναι έλεγχοι. 

Απ’ όλους τους ανθρώπους εκεί μέσα τον άνθρωπο, που αναφέρεται τις περισσότερες φορές στην έκθεση της Ελευσίνας, βρήκατε να βάλετε ταμία του υπάτου σας και να καταθέτει στα δικαστήρια υπέρ σας?

Αυτά να τα λέτε στους συνδρομητές σας, όχι σε μας.

Για αυτό σου λέω κύριε ΚΛΕΦΤΑΡΑ και ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΛΟΥΞ ΒΕΡΙΤΑΣ, ότι έχεις  απόλυτο δίκιο.

Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ.

Αυτή η οργάνωση των σκανδάλων και της παρανομίας θα διαλυθεί και να είσαι απόλυτα βέβαιος.

Θα διαλυθεί από τις πράξεις και τις παραλείψεις των διοικήσεών της.

Εμείς απλά θα συνεχίσουμε να γράφουμε αυτά που βλέπουμε.

Με την άδειά σας.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος