...................................................

...................................................

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΜΗΤΣΟΣ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣΤα ανώνυμα χανουμάκια του Αχαρνείου μας κατηγορούν για διάφορα ακαταλαβίστικα σαν τα βιβλία εσόδων εξόδων που τηρούσανε.

Μιλάνε για γκαιμπελική προπαγάνδα οι πιστοποιημένοι ρεζίληδες.

Χανουμάκι, εδώ πάντα μιλάμε για συγκεκριμένα θέματα και με ντοκουμέντα.

Για ότι γράψαμε και προβλέψαμε, εμείς δικαιωθήκαμε και όχι τα αφεντικά σου.

Το διαχειριστικό χαμαιτυπείο σου, το έχουμε καταγγείλει δημόσια από το 2009, με τη δημοσίευση του πιστοποιητικού διαφθοράς, που σας απένειμε ο ορκωτός για το σκάνδαλο της Ελευσίνας.

Από τότε γράφτηκαν δεκάδες άρθρα μας για το διαχειριστικό χαμαιτυπείο της Μεγάλης Στοάς και οι διοικήσεις της –όλες ανεξαιρέτως –παρίσταναν  τα παπάκια.

ΠΑΠΑΚΙΑ ΗΣΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΝ Η ΟΙ ΔΕ, όπως πας να εμφανίσεις, ανώνυμο Χανουμάκι.

Στα 2013 σας τρίψαμε στη μούρη το άρθρο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΙΔΙΑ, όχι γιατί μας ήρθε η θεία φώτιση, αλλά γιατί είχαμε συγκεκριμένες πληροφορίες, ότι το διαχειριστικό χαμαιτυπείο σου ζούσε και βασίλευε και είχε βάλει χέρι στα λεφτά του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.

Αν ήσασταν καθαροί, ανώνυμο Χανουμάκι, αμέσως μετά τη δημοσίευση αυτού του άρθρου θα έπρεπε να πάτε να δείτε τι συμβαίνει στο ταμείο σας και να τα βγάλετε στη φόρα ΑΜΕΣΑ, μέσα στα 2013.

ΑΜΕΣΑ ΤΟ 2013, που τα αφεντικά σου ξέρανε ότι οι Ιππότες είχανε ανακαλύψει τα ελλείμματα από το ταμείο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ και ζητούσανε λογοδοσία για τα λεφτά τους.

Τα λεφτά των Ιπποτών ήσαν φιλαράκο. Γι αυτά γίνονται όλα τα τζιβιτζιλίκια με τα ύπατα, τις συνελεύσεις με δόσεις και την εξαφάνιση του σωματείου.

Και αν θέλεις να συμβάλλεις στην ενημέρωση του κοσμάκη, μιας και εμείς κάνουμε γκαιμπελική προπαγάνδα, γράψε ποιοί ήσαν πρόεδροι και ταμίες της ΜΣΤΕ και του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ από το 2000 και μετά, για να βγάλει ο κοσμάκης τα συμπεράσματά του.

Αν δεν το κάνεις εσύ ανώνυμο Χανουμάκι, θα το κάνουμε εμείς.

Άκου λοιπόν το στόρι, που εξ άλλου είναι γραμμένο σε άφθονα άρθρα μας, σ΄αυτόν εδώ το χώρο και σταμάτα τα γκαιμπελικά ότι τα αφεντικά σου «ανακαλύψανε» τα ελλείμματα.

Τα αφεντικά σου διαγράψανε αυτούς που πραγματικά ανακαλύψανε τα ελλείμματα, στα 2013 φιλαράκο.

Γιατί τα ελλείμματα δεν τα ανακάλυψαν οι ρεζίληδες στα 2016, αλλά οι Ιππότες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ στα 2013, που μας το σφυρίξανε και το γράψαμε.

Αυτοί που διέγραψαν τα αφεντικά σου, είχανε βρει τα ελλείμματα, στα 2013.

Διάβασε το άρθρο του 2013. Μην ντρέπεσαι Χανουμάκι. Ξεκινά με την φράση «…Ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι κάτι δεν πάει καλά με τα οικονομικά του Μεγ. Στρατοπέδου και μου είπε ότι είναι πολλά τα λεφτά Άρη….»


ΓΚΕΓΚΕ ανώνυμο Χανουμάκι?

Οι Ιππότες από το 2013 ψάχνανε να βρούνε τα λεφτά, που έπρεπε να βρίσκονται στα ταμεία του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ και δεν τα βρίσκανε. 

Όταν αποτόλμησαν να ζητήσουνε λογαριασμό από το Βασιλογιώργη και την παρεούλα του, τους διαγράψανε.

Αντί να τους δώσουνε το λογαριασμό για τα λεφτά τους και να τους πούνε «να ρε τα λεφτά σας», τους πετάξανε στο πυρ το εξώτερο.

Οι Ιππότες δικαίωσαν την ιδιότητά τους και δεν μασήσανε ούτε καθήσανε να ψηθούν στο πυρ αλλά πήγανε ντουγρού στην Εισαγγελία και στην εποπτεύουσα αρχή του Ιδρύματος και του σωματείου, που είναι ο Δήμος Αθήνας και καταγγείλανε ότι τα λεφτά του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ, είχανε κάνει φτερά από το ταμείο του.

Αυτά γίνανε στα 2013-14 και για όλα αυτά υπάρχουνε χαρτιά με βούλες και σφραγίδες, που θα στα τρίψω στη μούρη και θα σε βάλω να τα φας, ανώνυμο Χανουμάκι. 

Από τότε που γίνανε οι καταγγελίες αυτές οι αρχές ξεκίνησαν να κάνουνε έρευνες και ο κλοιός άρχισε να σφίγγει.

Οι έρευνες μπορεί να αργούν αλλά κάποτε θα τελειώσουν.

Όταν οι μάγκες πήρανε χαμπάρι ότι κάποια στιγμή θα λογοδοτήσουνε στις αρχές, «ανακαλύψανε» κι αυτοί τα ελλείμματα.

ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΑ 2013.

Ανώνυμο Χανουμάκι, ξέρεις πόσα είναι τα λεφτά που καταγγείλανε στα 2013 οι Ιππότες ότι λείπουνε απ’ το ταμείο τους?

Όσα περίπου…….. τα αφεντικά σου «ανακαλύψανε», σαν ελλείμματα το 2016.

Κατάλαβες τώρα γιατί θα σε βάλω να τα φας μπροστά τους, ανώνυμο Χανουμάκι.

Γιατί θα σε βρω, και θα σε βάλω να τα φας και αυτά και όσα έχεις γράψει για μας. 

Να είσαι βέβαιος.

ΜΗΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος