...................................................

...................................................

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΥΔΕΝ ΘΕΤΩΝ ΟΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ?Τσιράκια, καλφάδες και συνδρομητές του ελλειμματικού ιδρύματος για να μάθετε τα τι και τα πως των προσφάτων ελλειμμάτων και υπεξαιρέσεων στο ίδρυμα της Βάθη σκουέαρ, θα πρέπει να εντρυφήσετε στον αποσυμβολισμό των Ελευσινίων μυστηρίων.

Και επειδή ακόμη είστε στο βουαβα του απρέντη, θα σας ρίξω μια μαστόρικη κατακούτελη να σας ανοίξει το τρίτο μάτι.

Το λοιπόν όταν στα 1984, ο αρχιεπίτιμος είδε ότι η Υόρκη σάρωνε και είχε μαζέψει όλο τον καλό κόσμο, σκέφτηκε πως και τις συνδρομές χάνει και αργά η η γρήγορα θα χάσει και την έδρα που ανέλπιστα του είχε καθίσει.

Έβγαλε λοιπόν την περίφημη 007 εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία η μστε ανακατεύτηκε στα της Υόρκης και την έκρινε άτακτη.  Ήδη μετανόησε, αποδεχθείς ότι η μστε δεν πρέπει να ανακατεύεται σε ύπατα και υόρκες.

Έκανε και κάτι αγριότητες με πειθαρχικά, όπως καλή ώρα κάνουνε τώρα τα πνευματικά παιδιά του, οπότε ο καλός κόσμος και τα μαστόρια την κάναμε και τον αφήσαμε με τους βου και γάμα.

Έτσι περίπου έγινε το μεγάλο σχίσμα του 1986.

Κάποια στιγμή, σκασμένος απ’ τη ζήλεια του ο διώκτης της Υόρκης, μάζεψε κάτι γάμα δέλτα και κάνανε Υόρκη στο Αχαρνείο. Παρεπιμπτόντως αυτό που κάνανε στο Αχαρνείο με την Υόρκη που υπήρχε πριν είναι η νύχτα με τη μέρα.

Ένι γουέη χεστήκανε στα τάλαρα από μύητρα και συνδρομές και αφού φάγανε το σκαμπίλι απ΄τους Άγγλους κλπ, είπανε να κάνουνε και ένα έργο.

Αντί να μάσουνε το χρήμα και να το διαθέσουνε σε ωραίες πολιτισμικές και κοινωνικές δράσεις, λαικ μέγιστος Τζαζόπουλος, αποφασίσανε να κάνουνε το ρημάδι στην Ελευσίνα.

Όλα τάχε η μαριορή, το μέγαρο στην Ελευσίνα της έλειπε.

Αν θέλανε μέγαρα ας πηγαίνανε στις κρίσιμες παραμεθόριες περιοχές, να τα κάνανε, αλλά διαλέξανε την Ελευσίνα, για να ελέγχουνε τις μάσες του έργου.

Ήθελα νάξερα τον καριόλη που πρότεινε Ελευσίνα.

Έτσι άρχισε η μεγάλη μάσα των χρημάτων του κοσμάκη και έγινε το λωλοκαύτωμα.

Τόσες παρανομίες, παρατυπίες και ατασθαλίες δεν ξανάχετε ματαδεί μαζεμένες.

Διαβάστε τις εκθέσεις να δείτε μερικές γιατί έχω πολλούς λόγους να πιστεύω ότι οι εκθέσεις των ελεγκτών που διορίσθηκαν από την υπόλογη διοίκηση, όπως κάνανε και τώρα, η δεν τα είδαν όλα ή δεν τα είπαν όλα.

Τότε πρόεδρος του ιδρύματος ήτανε ένας γιατρός ονόματι Βαφειάδης, που είχα ακούσει ότι ήτανε καλό ανθρωπάκι αλλά απ’ ότι φάνηκε από διαχειριστικά είχε μαύρα μεσάνυχτα.

Ταμίας του ιδρύματος ήτανε τότε ένας λογιστής τζιμάνι, απ’ τη στοά των Κωνσταντινουπολιτών, ονόματι Γιώργος Σουλιώτης, που δεν είναι δυνατόν να μην ήξερε τι γινότανε, αφού όπως θα δείτε στις εκθέσεις οι πληρωμές και οι λογιστικές καταχωρήσεις  γινόσαντε  κατά πλήρη παραβίαση παντός νόμου και διαδικασίας.

Τι μου θυμίζει?

Ήτανε τόση η μασαμπούκα, που βούιξε ο τόπος και το πράμα το μυρίστηκαν οι λαικιστές συνδικαλιστές  της αντιπολίτευσης, που το σφυρίξανε στους συνδρομητές, για να πάρουνε την εξουσία απ’ τους προηγούμενους, μπας και λιγδώσουνε το αντεράκι τους η έστω να φορέσουνε το χρυσαφί λιλί και να μοστράρουνε σε κανένα Ρώσο για δουλίτσες κι έτσι. 

Τι μου θυμίζει?

Όταν άρχισε το σούσουρο στις στήλες και οι μάγκες φοβήθηκαν μήπως καθήσουνε στο Εφετείο Κακουργημάτων, αρχίσανε την επιχείρηση συγκάλυψη.

Οι ίδιοι οι ελεγχόμενοι διορίσανε κάτι μέλη τους, να κάνουνε, λέει,  διαχειριστικό, έλεγχο.

Τι μου θυμίζει?

Τα ανθρωπάκια της ελεγκτικής επιτροπής εκείνης (ένας απ’ αυτούς ήτανε και τώρα απ’ τους ελεγκτές που δεν είχανε δει τίποτε από ελλείμματα, συστήματα ελέγχου κλπ), μόλις είδανε το μέγεθος της μασαμπούκας, πάθανε πλάκα και γράψανε στην έκθεσή τους ότι εδώ γίνεται της Ποππαίας το ποινικό αδίκημα.

Αυτό έγινε γύρω το 2001 τέτοια εποχή, καλή ώρα, που ταμίας του ιδρύματος ήτονε ο Γ. Βασιλογιώργης, διαδεχθείς το λογιστή τζιμάνι, που επί των ημερών του γινότανε το διαχειριστικό  λωλοκαύτωμα.

Όταν το Δ.Σ. του ιδρύματος πήρε στα χέρια την έκθεση της πρώτης ελεγκτικής επιτροπής, παθαίνει οξύ νταράκουλο του παχέως εντέρου και παραληρηματικό τσιρλιπιπί, ένεκα επήρχετο μελιτζανί ρεγκάλιο και ανατολή Κορυδαλλού.

ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Τότε βάλανε ένα μαύρο, καλή ώρα, σαν το φίλο μου το Ματτέ, να τρέχει στις ελεγκτικές και στους ορκωτούς για να γίνει καμιά προσυμφωνημένη του 4400 κλπ. Καλλίτερη η χειρότερη χου νόους?

Βρήκανε τελικά ένα ορκωτό και του αναθέσανε τον έλεγχο για το κτήριο.

Εδώ να δείτε ομοιότητες με τα σημερινά, καλή ώρα. 

Μπουκάρει ο ορκωτός στο λογιστήριο του ιδρύματος και αντί να τον περιμένουνε σύσσωμοι το Δ.Σ. και οι υπάλληλοι για να βοηθήσουνε στον έλεγχο και στη διαλεύκανση της υπόθεσης, βρίσκει ερημιά.

Έρημος Σαχάρα ο πέμπτος όροφος, αντί της συνηθισμένης κοσμοσυρροής παντός έρποντος και λείχοντος ωοτόκου.

Ακόμα και ο υπεύθυνος του λογιστηρίου έλλειπε λόγω ασθενείας  (ο τωρινός λείπει λόγω μασαμπούκας) και στη θέση του βρίσκει ένα παιδί που δηλώνει ότι δεν ήξερε τίποτα.  Αυτό το παιδί ήτανε ο σημερινός μασαμπούκας λογιστής, γιός του τζιμανιού λογιστή, επί της θητείας του οποίου ως ταμία του ιδρύματος , γινότανε το διαχειριστικό  λωλοκαύτωμα.

Η πλάκα είναι ότι το παιδί που εμφανίσθηκε στον ορκωτό, κατά τον έλεγχό του, ως ανήξερος λογιστής του ιδρύματος, φέρεται να έχει προσληφθεί στο ίδρυμα δύο μήνες μετά .

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......... 

Και τότε και τώρα λείπει ο υπεύθυνος λογιστής. Για διαφορετικούς λόγους…αλλά λείπει.

ΛΕΙΠΕΙ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ……ΛΕΙΠΕΙ....ΛΕΙ-ΠΕΙ...Λ Ε Ι Π Ε Ι ......

Απελπισμένο από την αφόρητη μοναξιά στο λογιστήριο, το καυμένο το ορκωτάκι, πάει στον πρόεδρο του ιδρύματος κ. Παπαδάτο και του ζητά διάφορα στοιχεία απαραίτητα για τον έλεγχό του, μεταξύ των οποίων, τα αντίγραφα πρακτικών συνεδριάσεων του Δ.Σ. του ιδρύματος, τα οποία αναφέρονται στο κτήριο της Ελευσίνας..

Οι πληροφορίες μου λένε ότι το Δ.Σ. σε κάθε συνεδρίαση ασχολείτο επί χρόνια με το κτήριο της Ελευσίνας και ότι τα σχετικά πρακτικά του, τα περιέχοντα τις δηλώσεις των μελών του Δ.Σ. του ιδρύματος είναι δεκάδες.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......... 

Ακούστε λοιπόν τι έκανε ο κ. Παπαδάτος, ως πρόεδρος του Δ.Σ. του ιδρύματος, το οποίο έπασχε από ακατάσχετο τσιρλιπιπί λόγω της προηγηθείσας εκθέσεως, του 2001, που περιέγραφε το ποινικό λωλοκαύτωμα του ιδρύματος, για το οποίο υπόλογο ήταν το Δ.Σ. .

Πιάνει και δίνει στον ορκωτό εν έτει 2003, ΜΟΝΟ ΕΝΑ αντίγραφο του πρακτικού του Δ.Σ. του ιδρύματος της 12/02/1997, με το οποίο αποφασίσθηκε και διορίσθηκε μια ειδική «Επιτροπή», για «τον συντονισμό και έλεγχο των δαπανών της ανεγέρσεως του Κτιρίου, την διενέργεια των σχετικών μειοδοτικών διαγωνισμών των επιμέρους εργασιών και εν γένει την οικονομική διαχείριση του όλου έργου».

ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Ήταν σαν να ΦΩΝΑΖΕ στον ορκωτό ότι υπεύθυνα δεν είναι τα μέλη του Δ.Σ. του ιδρύματος αλλά τα μέλη αυτής εδώ της επιτροπής και σύρε βρες ΑΥΤΟΥΣ να σου πούνε τα τι και τα διότι.

Και ποιά ήσαν τα μέλη αυτής της υπεύθυνης επιτροπής, που υπέδειξε σαν υπεύθυνα, ο πρόεδρος του ιδρύματος στα 2003, μετά από τους ελέγχους της πρώτης επιτροπής και το γενικευμένο τσιρλιπιπί, που επικρατούσε τότε?

Δεν θέλω εκπλήξεις.

Μέλη της υπεύθυνης Επιτροπής ήσαν ο λογιστής Γεώργιος Σουλιώτης που ήτανε ταμίας του ιδρύματος, τον καιρό που γίνανε οι μεγάλες μαγκιές, ο διάδοχός του στη θέση του ταμία Γεώργιος Βασιλογιώργης, επί της θητείας του οποίου έγιναν λιγότερες μαγκιές και ο I. Τσάμης, που απεβίωσε και αντικαταστάθηκε από τον  Νίκο Βουργίδη.

Όσοι απ’ αυτούς ζήσανε, γινήκανε πρόεδροι του ιδρύματος και μεγάλοι δάσκαλοι κλπ κλπ.

Μάγκες μου αυτούς τους έδωσε ως υπεύθυνους στον ορκωτό ο πρόεδρος του ιδρύματος,  στα 2003, όταν όλοι ήσαντε χεσμένοι, μπας και πάνε φυλακή. 

ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟ.....ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ..... 

Τότε ο ταμίας του δ.σ. και μέλος της επιτροπής Βασιλογιώργης κάνει μια επιστολή που έλεγε πάνω κάτω ότι αυτή η επιτροπή συστήθηκε μεν αλλά δεν λειτούργησε.

Τα άλλα μέλη της επιτροπής δεν κάνανε παρόμοια επιστολή.

ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....... 
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
ΣΤΟΝ ΟΡΚΩΤΟ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

Να μην σας τα πολυλογώ, ο φουκαράς ο ορκωτός αντί να τους ρίξει ένα χέσιμο και να παραιτηθεί, κάθησε και πάλευε για να εκτελέσει την εντολή που του είχανε δώσει.

Του βγήκε το λάδι του ανθρώπου από το χάος του Αχαρνίτικου λογιστηρίου, που και τότε ήταν, πάνω κάτω, όπως περιγράψανε πρόσφατα οι ορκωτοί, για το τωρινό λογιστήριο.

Τι μου θυμίζει?

Παλιός γάδαρος δεν βγάνει καινούργια περπατησά.

Πολύ και κρίσιμο αποδεικτικό υλικό ήταν εξαφανισμένο και γι αυτό μην εκπλαγείτε πάλι, αν σε νέο έλεγχο δεν βρείτε τίποτα και δηλώσουνε αδυναμία ελέγχου, όπως δηλώσανε πρόσφατα οι ορκωτοί για το ταμείο του Βασιλογιώργη και του Παπαδόπουλου, καλή ώρα.

ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

Απ’ όσα βρήκε και είδε ο ορκωτός έπαθε πλάκα και προφανώς σκέφθηκε ότι τούτοι δω δεν σώζονται με τίποτα.

Έγραψε για χρήματα που είχαν καταβληθεί αχρεώστητα  (Αχαρνιστί ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΕΣ), για πληρωμές χωρίς αποδείξεις, για αποδείξεις κωλόχαρτα, για πληρωμές χωρίς τήρηση καμιάς διαδικασίας, για αναθέσεις χωρίς κανένα διαγωνισμό, για αναθέσεις σε πλειοδότες η σε μειοδότες που παίρνανε δυό φορές πάνω απ’ τον πλειοδότη, χωρίς τιμολόγια και….. γάμησέ τα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε μασόνοι.

Γυψοσανίδα από δω μέχρι την Ελευσίνα να στρώνανε την Εθνική οδό, δεν θα κόστιζε τόσο.

Το κτήριο είχε προυπολογισθεί για 65 εκ. δρχ. και φύγανε περί τα 330 εκ. δρχ.

Όχι παίζουμε.

ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........

Με τις περισσότερες μαγκιές σχετιζότανε ένας κύριος, που ο Βασιλογιώργης, πρόσφατα τουδωκε μεγάλο αξιώμα στο περιστύλιο και "τρελάθηκε" ο Παπαδάτος.  Τον κάνανε πρόσφατα και ταμία στο ύπατό τους και εν όψει των ποινικών δικαστηρίων, τον κόβω για μεγάλο δάσκαλο.

Ήδη καταθέτει και σαν μάρτυρας του πέμπτου ορόφου στα πρόσφατα δικαστήρια. 

Απ' όλο το κόσμο αυτόνα βρήκανε να κάνουνε μέγα. 

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....ΑΥΤΟΝ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

Την παρέδωσε ο ορκωτός την έκθεση και αντί να την στείλουνε πακέτο στην εισαγγελία καθόσαντε και τηνε λιβανίζανε για να ξορκίσουνε το κακό.

ΟΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ......

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

Η τελετή αυτή λέγεται μύηση στο βαθμό της ξεφτιλισμένης ρόμπας και κάποιες κακές γλώσσες την λένε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

 
Αυτά πάνω κάτω γίνανε τότε με το κτήριο της Ελευσίνας και τις μεθόδους διαλεύκανσης της ρόμπας.

Πάσα ομοιότης προσώπων και καταστάσεων του καιρού εκείνου με τα πρόσφατα πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμ-πτωματική.

ΜΗΤΣΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. ΠΑΣΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ, ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΑΡΚΑΔΕΣ ΕΣΜΕΝ

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ο ΟΡΚΟΣ

«Ορκίζομαι ενώπιον του αληθινού Θεού, ότι θέλω είμαι επί ζωής μου πιστός εις την Εταιρείαν κατά πάντα. Να φανερώσω το παραμικρόν από τα σημεία και τους λόγους της,.......


Ορκίζομαι ότι θέλω τρέφει εις την καρδίαν μου ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΝ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΥΡΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ μου, των οπαδών και των ομοφρόνων με τούτους, θέλω ενεργεί κατά πάντα τρόπον προς βλάβην και αυτόν τον παντελή όλεθρόν των, όταν η περίστασις το συγχωρήσει.

Ορκίζομαι να συντρέχω, όπου εύρω τινά συνάδελφον, με όλην την δύναμιν και την κατάστασίν μου. Να προσφέρω εις αυτόν σέβας και υπακοήν, αν είναι μεγαλύτερος εις τον βαθμόν και αν έτυχε πρότερον εχθρός μου, τόσον περισσότερον να τον αγαπώ και να τον συντρέχω, καθ΄όσον η έχθρα μου ήθελεν είναι μεγαλυτέρα.


Ορκίζομαι ότι καθώς εγώ παρεδέχθην εις Εταιρείαν, να δέχομαι παρομοίως άλλον αδελφόν, μεταχειριζόμενος πάντα τρόπον και όλην την κανονιζομένην άργητα, εωσού τον γνωρίσω Έλληνα αληθή, θερμόν υπερασπιστήν της πατρίδος, άνθρωπον ενάρετον και άξιον όχι μόνον να φυλάττη το μυστικόν, αλλά να κατηχήση και άλλον ορθού φρονήματος.


Ορκίζομαι να προσέχω πάντοτε εις την διαγωγήν μου, να είμαι ενάρετος. Να ευλαβώμαι την θρησκείαν μου, χωρίς να καταφρονώ τας ξένας. Να δίδω πάντοτε το καλόν παράδειγμα. Να συμβουλεύω και να συντρέχω τον ασθενή, τον δυστυχή και τον αδύνατον. Να σέβομαι την διοίκησιν, τα έθιμα, τα κριτήρια και τους διοικητάς του τόπου, εις τον οποίον διατριβώ.

Τέλος πάντων ορκίζομαι εις Σε, ω ιερά πλην τρισάθλια Πατρίς !


Ορκίζομαι εις τας πολυχρονίους βασάνους Σου.


Ορκίζομαι εις τα πικρά δάκρυα τα οποία τόσους αιώνας έχυσαν και χύνουν τα ταλαίπωρα τέκνα Σου, εις τα ίδια μου δάκρυα, χυνόμενα κατά ταύτην την στιγμήν, και εις την μέλλουσαν ελευθερίαν των ομογενών μου ότι αφιερώνομαι όλως εις Σε.


Εις το εξής συ θέλεις είσαι η αιτία και ο σκοπός των διαλογισμών μου.

Το όνομά σου ο οδηγός των πράξεών μου, και η ευτυχία Σου η ανταμοιβή των κόπων μου.
Η θεία δικαιοσύνη ας εξαντλήσει επάνω εις την κεφαλήν μου όλους τους κεραυνούς της, το όνομά μου να είναι εις αποστροφήν, και το υποκείμενόν μου το αντικείμενον της κατάρας και του αναθέματος των Ομογενών μου, αν ίσως λησμονήσω εις μίαν στιγμήν τας δυστυχίας των και δεν εκπληρώσω το χρέος μου.


Τέλος ο θάνατός μου ας είναι η άφευκτος τιμωρία του αμαρτήματός μου, δια να μη λησμονώ την αγνότητα της Εταιρείας με την συμμετοχήν μου».

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας
ΕΔΩ.....ΚΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΛΙ

Διαδήλωση κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της Εθνικής Μεγάλης Στοάς της Γαλλίας Το Σάββατο 3 Δεκ. 2011 πραγματοποιήθηκε στο Palais des Sports Murcel Cerdan συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του Μεγάλου Διδασκάλου της GLNF.

Οι περίπου 1200 παρευρισκόμενοι ζήτησαν την απομάκρυνση του Μ.Δ Francis Stefani κατηγορώντας τον για τον τρόπο που διοικεί την συντεχνία. Οι διαδηλωτές τραγούδησαν το γνωστό τραγούδι των Παρτιζάνων (Marseillaise) και κατέθεσαν στεφάνι παραπέμποντας στο θάνατο της αδελφότητας.

Να σημειωθεί ότι η διαδήλωση καλύφθηκε από τον τύπο με εκτενή αναφορά από την LaParisien .


ΑΠΟ ΤΟ BLOG

http://tektonismos.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html?spref=fb

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΘΕ
Από το Freemasonry today (τεύχος Μαρτίου 2009). Ποιοί είναι οι εικονιζόμενοι ; Κάντε κλικ στη φωτογραφία και φουσκώστε από Εθνική Υπερηφάνεια

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ

Για πάνω από τέσσερα χρόνια καλούμε τη διοίκηση της Μεγ. Στοάς να κάνει έστω μια δήλωση για το όνομα της Μεγάλης Στοάς που φύτεψαν οι άγγλοι στην γειτονική χώρα που καπηλεύεται την πολιτιστική κληρονομιά όχι μόνο της Μακεδονίας αλλ' όλης της Ελλάδας.
Εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων έχουν αγανακτήσει με την θυελώδη σιωπή της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς, που περιφρονεί όχι μόνο τα Εθνικά μας θέματα αλλά και την μοναδική πατριωτική παράδοση του Ελληνικού Ελευθεροτεκτονισμού.
Απευθυνόμενοι σ' αυτούς τους λέμε " ...το 1993 οι Άγγλοι σας απαναγνώρισαν γιατί ένας καλεσμένος σας μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση για το Μακεδονικό και σε λίγα χρόνια σας φυτεύουν στα Σκόπια μιά Μεγάλη Στοά με το όνομα της Μακεδονίας που καπηλεύεται μέχρι και το σήμα σας (το Γ). Εσείς παρίστασθε σε κοινές διεθνείς εκδηλώσεις με τους Σκοπιανούς και δεν κάνετε ούτε μια απλή δήλωση, όπως ο τελευταίος μουσικοχορευτικός σύλλογός μας σε ανάλογες εκδηλώσεις . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΩΡΕ."

ΠΡΟΣΟΧΗ - attention -achtung-attenzione- ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παρόν ιστολόγιον είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ δια τους Τέκτονες τους ανήκοντες εις στοάς υπό την Μ. ΣΤ. της Ελλάδος, καθότι διάκειται εχθρικώς προς την παρούσα διοίκησή της (όπως ισχυρίζεται η ίδια )
Η δια του διαδικτύου διακίνηση του περιεχομένου του, ως και η ανάγνωση, υπαγόρευση, φωτοαντιγραφή η άλλη αναπαραγωγή, διαφήμιση, προώθηση, επίδειξη, όλου η μέρους, κατοχή, χρήση, νομή δι' αντιφωνήσεως η μη , μετ' εκταξεως η μη , μίσθωση, δωρεά, δωρεά αιτία θανάτου, νέμηση ανιόντος, πώληση με αντιφώνηση νομής η μη, δάνειο , χρησιδάνειο, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία του, επιφέρει πειθαρχικόν έλεγχον, συμφώνως τω άρθρω 203 παρ. 2γ και 3α δ και ι του Γενικού Κανονισμού της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος (αρμόδιος κ. Τρουχίλο, οδός Ιεράς Εξετάσεως και Στάλιγκραντ 13, Τ.Κ. 666. Μεσαίωνας
Treblinka, 7ο Κρεματόριο δεξιά)


Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ - ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΑΛ -  ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ
Εκείνα τα κόλπα με τις μεταχρονολογημένες πληρωμές και τις γυψοσανίδες πως μου ξέφυγαν ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ?
ΩΡΕ ΤΙ ΜΑΝΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?

ΠΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΛΗΡΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ

Ποίον αφορά η κατωτέρω περιγραφή του αειμνήστου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Χρυσάνθου Κατσικοπούλου

“…..Εν γνώσει του ψευδολογών….εμφανίζεται ως τελείως αναξιόπιστος και κάθε άλλο Χριστός και ενάρετος , καθόσον προκειμένου να καταστή ενεργόν μέλος του Υπάτου Συμβουλίου, απηλλωτρίωσε τον εαυτόν και την προσωπικότητά του, καταστάς πράγματι ΠΡΑΓΜΑ, RES, ΟΝΙΟΝ, διαπραγματευθείς την ψήφον του δια δολοπλοκιών και δια προσπαθειών όπως εξακριβώσει ποίος θα τον προέκρινεν ως Ανθύπατον, ίνα τον ψηφίση ως Ύπατον…ο πολέμιος του Σκωτικού Τεκτονισμού, ο υβριστής του Υπάτου Συμβουλίου, ο ανέντιμος και διαφθορεύς αφού εβολιδοσκόπει Κρ. Αδελφούς ους προσεπάθει να διαφθείρει ….έρπων και λίχων….εξακολουθών την επιδειξιομανίαν του…ως άλλος σατραπίσκος…μεθυσμένος με την πρόσκαιρον δόξαν του…”


ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΡΙΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ
Ο επίσκοπος Πειραιά εδώ και χρόνια επιδίδεται συστηματικά σε υβριστική και συκοφαντική εκστρατεία κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής έχει ασκήσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφυγή με την οποία επιδιώκει την διάλυση των Τεκτονικών στοών. Πρόσφατα και με αφορμή τις δηλώσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την πολιτική κατάσταση της χώρας, εμφανίσθηκε σε Τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλης ακροαματικότητας και συνέχισε τις υβριστικές και συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Ελευθεροτεκτονισμού. Απ’ όσα γνωρίζουμε ουδεμία τεκτονική δύναμη αντέδρασε με οποιοδήποτε τρόπο. Η τεκτονική ιστορία μας πληροφορεί ότι σε κάθε παρόμοια περίπτωση οι τεκτονικές αρχές εκδήλωναν άμεσα σοβαρότατες αντιδράσεις προκειμένου όχι μόνο να παύσουν οι άδικοι επιθέσεις αλλά και δια να ενημερωθούν περί του Τεκτονισμού οι απληροφόρητοι πολίτες. Σήμερα που βρισκόμαστε σε εποχή γενικευμένης κρίσης, όπου εκκολάπτονται και εμφανίζονται συνεχώς αλυτρωτικές και συνομωσιολογικές θεωρίες αποδίδουσες στον Ελευθεροτεκτονισμό κάθε κακό, οι τεκτονικές διοικήσεις κοιμόνται μακαρίως τον ύπνο της εσωστρέφειας και της πρωτοφανούς ανικανότητας και δυστυχώς δικαιώνουν συνεχώς την αυστηρή κριτική μας. Δημοσιεύουμε τελείως ενδεικτικά απόκομμα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ της 1.3.1909 όπου περιέχεται άρθρο του τότε Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Εμμ. Γαλάνη, περί τεκτονισμού (χρησιμοποιεί τον σωστό όρο «ελευθεροτεκτονική»). Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε εξ αφορμής και σε απάντηση επιθέσεων όχι Επισκόπου μεγάλης πόλεως, αλλ’ ενός ιεροκήρυκα του Βόλου, το 1909 και όχι το 2010. Αθήνα Δεκέμβρης 2010 Καθηγητής Σπήλιος Αναγνωστόπουλος